Βάλθηκαν μέσα σε ένα απόγευμα να γεμίσουν το ρόστερ της ΑΕ Μεσολογγίου οι διοικούντες και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θα φορούν τη φανέλα της την προσεχή σεζόν. Ο Δημήτρης Μπαρμπαρούσης (φωτο πάνω)  και ο  Νίκος Ρισβάς (φωτο κάτω) ανεβάζουν στους οκτώ τους παίκτες που «έκλεισαν»  σήμερα κι ίσως υπάρξει συνέχεια...

 

Οι ανακοινώσεις:  

 Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπαρμπαρούση. Ο 28χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΓΟ Μεσολογγίου, Πέλοπα Κιάτου, Άρη Αιτωλικού, Ακαδημία Ευηνοχωρίου και στην ΑΕ Μεσολογγίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Ομήρου Νεοχωρίου.

 Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπαρμπαρούση στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

 

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ρισβά. Ο 28χρονος επιθετικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Αναγέννηση Μεσολογγίου, Μεσολόγγι 2008, Ένωση Ευηνοχωρίου και Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στην ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ στα μισά της περιόδου εντάχτηκε στο δυναμικό της Αναγέννησης Μεσολογγίου, βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας.

 

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Νίκο Ρισβά στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.