Η πληρότητα του ρόστερ της ΑΕ Μεσολογγίου ήταν το ζητούμενο των ανθρώπων της το τελευταίο  διάστημα κι έγιναν οι κινήσεις για την απόκτηση κι άλλων ποδοσφαιριστών. Βέβαια οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν πλέον την… πολυτέλεια για φθασμένους και καταξιωμένους σε μεγαλύτερες Κατηγορίες ποδοσφαιριστές, αλλά φαίνεται να έχουν κάνει τις επιλογές που θα εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές σύνολο. Πάντως ο βλέψεις για πρωταθλητισμό και επάνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες αποτελεί κάτι που φαντάζει μακρινό την προσεχή σαιζόν.

Έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΑΕΜ μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την απόκτηση των Δημήτρη Φούντα, Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου, Γιώργου Ρουμελιώτη, Χρήστου Διαμαντόπουλου, Γιάννη Αυτζή και Κωνσταντίνου Λένη. Παράλληλα στην ανανέωση της συνεργασία τους και για την νέα χρονιά προχώρησαν ο 24χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Δουλιώτης (φωτο) και η ΑΕΜ, ενώ για τα γκολπόστ αποκτήθηκε και ο 19χρονος  τερματοφύλακας Κώστα Καραδήμας, που υπήρξε μέλος όλων των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Φωκίδας,  στους Δωριείς Μανάγουλης κι  έχει αγωνιστεί ακόμα  σε Ατρόμητο Αντιρρίου και Ναυπακτιακό Αστέρα. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δουλιώτης με τους νεαρούς Καβαλλάρη και Ρούσση είναι οι μοναδικοί από την προηγούμενη  χρονιά που έχουν παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 22χρονος Φούντας προέρχεται από τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου,  έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας του Μεσολογγίου τον τελευταίο καιρό και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.  Ο Παναγιωτόπουλος, επίσης 22 ετών,  είναι  κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου, ενώ αξίζει να τονιστεί πως ο πατέρας του, Βύρωνας, υπήρξε για χρόνια από τις «σημαίες» της ΑΕΜ. Από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου αποκτήθηκε και ο 19χρονος Γιώργος  Ρουμελιώτης που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Ο 18χρονος Διαμαντόπουλος, ο 17χρονος Αυτζής και ο 17χρονος Λένης αγωνίζονταν στον ΓΟ Μεσολογγίου.   Επιστροφή για τον 18χρονο Μάριο Βαλή που ανήκει και πάλι στο δυναμικό της ομάδας, αν και είχε ανακοινωθεί από την ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια.

Να θύμησουμε πως η ΑΕΜ έχει αποκτήσει νωρίτερα τους  Νίκο Ρισβά από την  Ένωση Ευηνοχωρίου, τον Νίκο Μπαλαμπάνη από τον Προμηθέας Γαυρολίμνης, τον Θανάση Παλιάτσα  από τον Θεσπρωτό, τον Χρήστο Στριμμένο από τον ΑΟ Αιγάλεω και τον Αλέξανδρο Δάρδα από τον Εθνικό Φιλιππιάδας.


 Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»