«Αχτίδα φωτός» για την Α.Ε.  Μεσολογγίου μετά την συνάντηση που οργάνωσαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου  το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία τους. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάδειξη πενταμελούς επιτροπής της οποίας προΐσταται  ο πρόεδρος των παλαιμάχων  Γιάννης Δελαπόρτας και με στόχο να γίνουν επαφές με θεσμικούς παράγοντες του Μεσολογγίου, αλλά και φιλάθλους που υποστηρίζουν ένθερμα την ομάδα. με την πρωτοβουλία αυτή δημιουργήθηκε η προσδοκία και η αισιοδοξία πως κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο και η ιστορική ομάδα θα δηλώσει τουλάχιστον παρούσα στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας.

Στην συζήτηση της Τετάρτης έλαβαν μέρος περίπου 20 άτομα, πολύ περισσότερα απ’ την τελευταία Γενική Συνέλευση, γεγονός που υποδηλώνει ότι σε κάποιους φιλάθλους και παλαίμαχους έχει κορυφωθεί η αγωνία για το μέλλον της ΑΕΜ.  Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο απερχόμενος πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης και ήταν χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος για την ομάδα, ότι μίλησαν σχεδόν όλοι, παραθέτοντας σκέψεις και απόψεις. Μάλιστα ο  Διονύσης Βισβίκης πέρα από τη καταγραφή της κατάστασης στους «κανονιέρηδες» έδωσε διευκρινήσεις σε ερωτήματα που προέκυψαν.

Μετά από αυτή την πρωτοβουλία των παλαιμάχων φαίνεται να αλλάζει κάτι και το ζητούμενο πλέον είναι το απλό ενδιαφέρον ορισμένων προσώπων να μετατραπεί σε ενεργή συμμετοχή.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»