Τον Καλυβιώτη μεσοεπιθετικό Σπύρο Χαρατσή αναμένεται να αποκτήσει η ΑΕ Μεσολογγίου, σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση που αφήνει προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Ο 24χρονος αγωνίζονταν στην Ασή Γωνιάς του Ρεθύμνου, ενώ πριν φορούσε τη φανέλα της Επισκοπής όπου τον είχε πάει ο Χρήστος Βασιλείου. Μάλιστα ο Χαρατσής στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣ Ρεθύμνου τα δύο προηγούμενα χρόνια και το πέτυχε και με τις δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε. Οι πληροφορίες του SportAit.gr αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Συνεχίζονται δε οι επαφές με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές των οποίων η ένταξη στην ΑΕΜ θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Πρόκειται για τον Μπερερή που ήδη έχει αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αλλά και για τον επιθετικό Παναγιώτη Μακρή. Ωστόσο αποτελεί «πονοκέφαλο» για τους «κανονιέρηδες» η διαγραφόμενη φυγή του Πέντσα σε επαγγελματική ομάδα, αφού πρόκειται για επιθετικό με ικανότητες που είχε προσαρμοστεί στην ομάδα του Μεσολογγίου. Στο μεταξύ αποκτήθηκε ο 17χρονος Κώστας Καπώνης από τον Εθνικό Γουριάς, ύστερα από δοκιμή και την έγκριση του προπονητή της ΑΕΜ.

Όμως η εβδομάδα ξεκίνησε με πένθος για την ομάδα αφού προέκυψε ο απρόσμενος χαμός του πατέρα του τερματοφύλακα Ανδρέα Δουλιώτη.