Ημέρα υπογραφών ήταν η Τετάρτη για την Α.Ε. Μεσολογγίου, αποκτώντας μάλιστα δύο ποδοσφαιριστές που οι άνθρωποί της ήθελαν πολύ να εντάξουν στο ρόστερ. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός Κώστας Πελέκης (φωτο) και ο επιθετικός Αποστόλης Τσιούνης.

Ο Πελέκης που με την επιλογή του αυτή επαναπατρίζεται μετά τη θητεία του και στη Ρόδο, προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ και υπήρξε από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των «κανονιέρηδων», όπως το SportAit.gr είχε αποκαλύψει από τις 18 Ιουνίου, που ο ποδοσφαιριστής είχε κι άλλες δελεαστικές προτάσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διοικούντες την ΑΕΜ είχαν φτάσει και πέρσι μία «ανάσα» από τον παίκτη. Ο Τσιούνης αποτελεί μια φερέγγυα λύση επιθετικά, αφού το απέδειξε την περασμένη σεζόν με τα χρώματα του Αμφίλοχου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Αναμένεται να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και κίνηση στην επιθετική γραμμή.

Οι κινήσεις της ΑΕΜ δεν σταματούν εδώ και το επόμενο διάστημα αναμένονται κι άλλα «κτυπήματα». Πάντως αυτή τη στιγμή, όπως λένε οι ιθύνοντες του Συλλόγου, δεν βρίσκονται πολύ κοντά σε άλλον ποδοσφαιριστή. Ο Θανάσης Καβαλάρης είναι μια περίπτωση που δεν προχώρησε, παρά την αρχική αισιοδοξία και των δύο πλευρών και ο Δημήτρης Δράκος είναι στην αναμονή. Όσο για τον Κουτσουρέ, η απόκτηση Πελέκη έχει ατονήσει το ενδιαφέρον.