Τον Απόλλωνα Ευπαλίου στο γήπεδο των Μαλαμάτων καλείται να κερδίσει η ΑΕ Μεσολογγίου, ώστε να πάει στο Καναλάκι για τη μεγάλη «μάχη» και το αποτέλεσμα που θα της δώσει το «εισιτήριο» της ανόδου στην Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου δεν πρέπει να προσβλέπει σε οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης κόντρα στο Ευπάλιο, διότι κάθε απώλεια  σε συνδυασμό με νίκη του Αχέροντα στο Κομπότι «πετάει» την ΑΕΜ εκτός διεκδίκησης. Η ομάδα του Μεσολογγίου θα επιθυμούσε ήττα εκείνης του Καναλακίου, έστω και ισοπαλία στον ματς της Άρτας, για πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στην έδρα του Αχέροντα την άλλη Κυριακή. Εδώ να σημειωθεί πως αν πριν το ματς ΑΕΜ και Αχέροντα οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες, με μια νέα ισοπαλία μεταξύ τους στο Καναλάκι θα χρειαστούν αγώνα μπαράζ για να αναδειχθεί η ομάδα που θα πάρει την άνοδο. Για την ώρα και δύο αγωνιστικές πριν  το τέλος το Καναλάκι έχει βαθμούς 10  και η ΑΕΜ έχει 8 βαθμούς. Πάντως φαντάζει πολύ δύσκολο να προκαλέσει… φθορές ο γηπεδούχος Σκουφάς στον Αχέροντα, πρώτον επειδή πλέον είναι αδιάφορος και δεύτερον  λόγω χαμηλής δυναμικότητας.

Άρα οι «κανονιέρηδες» του Μεσολογγίου πρέπει να προετοιμάζονται και για την αναγκαιότητα νίκης στο Καναλάκι, κάτι για το οποίο έχουν τα εχέγγυα κι εφόσον πρώτα κάνουν το καθήκον τους στα Μαλάματα την Κυριακή. Στα ευχάριστα ότι επιστρέφει ο Κώστας Βαβάτσικος (φωτο) μετά την αποβολή του και μάλιστα σε συνδυασμό ότι μετά το παιγνίδι με το Ευπάλιο ακολουθεί χρόνος αποκατάστασης μιας εβδομάδας. Αυτό είναι ευεργετικό για όλους τους παίκτες, αφού η ΑΕΜ έχει μικρό ρόστερ και ο Βαβάτσικος (κυρίως) με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές είναι επιβαρυμένοι, έχοντας τραβήξει το… κουπί όλη τη χρονιά.  Επίσης για τα δύο εναπομείναντα ματς ο Ξανθόπουλος ευελπιστεί να υπολογίζει και στους Ντζιμάνη,  Δερβίση, Γαρούφη, μετά από τα προβλήματα τραυματισμών.

Ορίστηκαν χθες  οι διαιτητές της αναμέτρησης και είναι από την ΕΠΣ Πειραιά. Ωστόσο έγινε νέα γκάφα καθώς  στο παιχνίδι ανάμεσα στον Σκουφά Κομποτίου και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ορίστηκαν διαιτητές από την Αιτωλοακαρνανία (Β. Παναγιωτόπουλος, Καλαμπόκης, Κολοσιώνης), κάτι που στη συνέχεια διορθώθηκε με διαιτητές απ' την Φθιώτιδα. 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΜΑΛΑΜΑΤΩΝ 24/5/15   ΩΡΑ 17:00

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ - ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΓΚΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)