Η σημερινή  αναμέτρηση της ΑΕ Μεσολογγίου με τον Σκουφά Κομποτίου θα κρατήσει μόνο μία ομάδα στην διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄Εθνική, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνουν αμφότερες μακρυά από τη πρώτη θέση: αν έλθουν ισόπαλες.

Το Καναλάκι λογικά θα κερδίσει τον Απόλλωνα Ευπαλίου και θα πάει στους δέκα  (10) βαθμούς, οπότε μια ισοπαλία στο Μεσολόγγι θα του δώσει «αέρα» πέντε βαθμών από την ΑΕΜ και έξι από τον Σκουφά. Οι «κανονιέρηδες» είναι καλύτερη ομάδα απ’  το Κομπότι, γεγονός που πρέπει να αποδείξουν με νίκη κόντρα στην ομάδα της Άρτας, ώστε να ελπίζουν σε άνοδο. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα έχουν τον Κώστα Βαβάτσικο που αποβλήθηκε στο ματς με το Καναλάκι, αλλά πρέπει να βρουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο διότι και οι φιλοξενούμενοι παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί».  

Ξεκίνησε από την Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων και προπωλούνται στην  τιμή των 5 ευρώ έως σήμερα και ώρα  13.00. Τα  σημεία που μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί είναι στο  πρακτορείο  ΟΠΑΠ Τσαρούχη-Τσιμπερλένιου και στο πρακτορείο  ΟΠΑΠ  Παπαθανασίου στο Μεσολόγγι. Για όσους θελήσουν να βγάλουν εισιτήριο στο εκδοτήριο του γηπέδου, η τιμή του θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

 

 

 Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»