Η ένταξη του Θανάση Καβαλάρη (φωτο) στη ΑΕ Μεσολογγίου φαίνεται να είναι καθοριστικός παράγοντας για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας και οι ιθύνοντές της περιμένουν την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Οι πληροφορίες του SportAit.gr αναφέρουν πως η συμφωνία είναι κοντά, αφού και ο ποδοσφαιριστής βλέπει πολύ θετικά τους «κανονιέρηδες», αλλά έχει και άλλη πρόταση.

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές με τους συζητούσε η ΑΕΜ, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Ο άλλος ήταν ο Δημήτρης Δράκος. Ο Καβαλάρης θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση και είναι Αιτωλιακαρνάνας, ξεκίνησε δε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αμβρακικό Λουτρού. Γεννήθηκε στην Αμφιλοχία στις 2 Μαρτίου 1988 αγωνίζεται στην επίθεση και σπανίως στα χαφ και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έχει παίξει στο Κερατσίνι, αλλά και στον Ναυπακτιακό Αστέρα στην Γ’ Εθνική. Επόμενος σταθμός ήταν η Νέα Ιωνία (Αθήνα) στην Δ’ Εθνική.

Ο Καβαλάρης μελετά την πρόταση από το Μεσολόγγι, που χωρίς να τον καλύπτει απόλυτα οικονομικά, βρίσκεται ένα βήμα από το «ναι». Θεωρεί ότι στην ΑΕΜ υπάρχει η σιγουριά και η φερεγγυότητα, στοιχεία σπάνια σήμερα ακόμα και σε επαγγελματικές Κατηγορίες, ενώ αποκόμισε εξαιρετικές εντυπώσεις από τους διοικούντες. Ωστόσο το δέλεαρ της παραπάνω Κατηγορίας και συζητήσεις με ομάδα (που δεν θέλησε να αποκαλύψει) καθυστερούν την απάντησή του. Ο ίδιος πιστεύει ότι το αργότερο την Πέμπτη θα έχει αποφασίσει οριστικά.

 

Το σκέφτεται ο Μπερερής

Ο Δημήτρης Μπερερής με θητεία και στον Παναιτωλικό (επαγγελματίας επί Γκόγκιτς) βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΜ. Ο Αγρινιώτης κεντρικός αμυντικός έκανε μια πολύ καλή χρονιά στους Ασίτες, ομάδα της Κρήτης στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού. Αυτή η αξιόλογη σεζόν και οι καλές σχέσεις που δημιούργησε εκεί τον έκαναν να βλέπει σίγουρη την συνέχεια στη Κρήτη. Ήρθε όμως το ενδιαφέρον της ΑΕΜ και θεωρεί την ομάδα του Μεσολογγίου μεγάλη πρόκληση και σαν όνομα και σαν οργάνωση, σε συνδυασμό με την παρουσία του Χρήστου Βασιλείου.