Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το παιγνίδι της Φλόγας Παλαιομάνινας  με την ΑΕ Μεσολογγίου, σε πολύ «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, παρότι οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για περισσότερες προϋποθέσεις στη συνέχεια των play offs. Ειδικά οι γηπεδούχοι πάλεψαν έως τα τελευταία λεπτά, είχαν περισσότερο  πάθος στο παιγνίδι τους και ήξεραν πως χρειάζονται μόνο τρίποντο. Ήταν χαρακτηριστικό πως στα τελευταία λεπτά ο πάγκος ενημέρωνε τους παίκτες που αγωνίζονταν πως ο Ναυπακτιακός νικούσε τον Όμηρο και έπρεπε να επιδιώξουν το γκολ. Η ΑΕΜ από την πλευρά της δεν… στεναχωριόνταν και με την ισοπαλία, αφού δεν μπόρεσε νωρίτερα να πετύχει κάτι παραπάνω.

 

 

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ                                              

0

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

0

 

 

Οι άμυνες δούλεψαν αρκετά καλά και η κατάσταση του τερέν δεν ήταν τέτοια που να ευνοεί τους επιθετικούς. Δύσκολα πετύχαιναν οι συνεργασίες στους μικρούς χώρους μέσα στις αντίπαλες άμυνες, αλλά και οι ατομικές ενέργειες εκατέρωθεν  δεν απέβαιναν αποτελεσματικές. «Διαβασμένες» αμυντικά οι δύο ομάδες και στις στατικές φάσεις, στις οποίες σπάνια χάνονταν η αυτοσυγκέντρωση. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι κλασικές αφού στα τελειώματα των φάσεων υπήρχε αντίδραση των αμυνομένων και γίνονταν υπό δύσκολες προϋποθέσεις. 

 Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο καλά, παρότι στο 3΄σε φάουλ του Μιχαλόπουλου  ο Ρόκκος απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ, στου οποίου την εκτέλεση από τον Βαβάτσικο ο Γαρούφης έκανε κοντινή προβολή, που πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια. Το σουτ του Νούλα στο 6΄ ήταν άστοχο, όπως λίγο άουτ και το σουτ του Καλοκαίρη, στο 7΄, από την  γωνία της περιοχής. Ο Μικελάτος εκτέλεσε το κόρνερ στο 11΄, ο Κουρσάρης έπιασε με τη μία το σουτ, ο  Δουλιώτης βρήκε λίγο τη μπάλα και τελικά έσωσε στη γραμμή ο Αντωνόπουλος. Ο Γκάτσης αστόχησε ελάχιστα στο 14ο λεπτό και η Φλόγα απείλησε πάλι στο 19΄με πάσα του Καντάνη (σε φάουλ) στον Μικελάτο και σουτ που απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Δουλιώτης. Στο 32ο λεπτό ο Ζαχαράκης πρόλαβε τον Μιχαλόπουλο στην προσπάθεια της ΑΕΜ και ο Μικελάτος απείλησε πάλι για τους γηπεδούχους στο 34΄με εκτέλεση φάουλ, άουτ, από καλή θέση. Το ημίχρονο τελείωσε με δύο ακόμα φάσεις  για την Φλόγα. Στο 35΄σε σέντρα του Καντάνη, η κεφαλιά του  Μικελάτου πέρασε άουτ και στο 42΄χάθηκε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Τραγουλιάς σέντραρε από αριστερά, ο Νούλας έκανε την κεφαλιά – πάσα και ο Κόκκαλης αμαρκάριστος έστειλε την δική του κεφαλιά στα χέρια του Δουλιώτη.

Η ομάδα του Μεσολογγίου στο 50΄είχε μια επίθεση με προϋποθέσεις σε ατομική ενέργεια του Βαβάτσικου,  αλλά τον πρόλαβε ο  Ζαχαράκης και στο 52΄σε σέντρα σουτ από τον Μικελάτο ο Δουλιώτης ήταν παρών. Στο 61΄ο Δερβίσης μετά από δική του ενέργεια σούταρε ελάχιστα έξω και η Φλόγα πήρε πολλή ενέργεια με την είσοδο του Μούτσα στο 81ο  λεπτό. Αμέσως με την είσοδό του βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην  περιοχή και αριστερά, το έκανε χαμηλά και ο Δουλιώτης απέκρουσε στην κλειστή του γωνία, ενώ στο 86΄από τη δική του εκτέλεση κόρνερ ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» έχασε απρόσμενα τη μπάλα, χωρίς να μπορέσει να το εκμεταλλευτεί ο Κοντοπάνος αφού προφανώς κι αυτός αιφνιδιάστηκε. Στο 88΄ο Καλοκαίρης πρόλαβε τον Μιχαλόπουλο που έφυγε επικίνδυνα μετά το λάθος των γηπεδούχων και το ματς τελείωσε με την αποβολή του Μικελάτου στο 93΄με δεύτερη κίτρινη.

 

ΦΛΟΓΑ (Θωμάς Καρτσακλής): Ρόκκος, Καλοκαίρης, Τραγουλιάς (89΄ Γιαννακάς), Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Νούλας (65΄Ξευγένης), Μακρής (81΄ Μούτσα),  Κόκκαλης, Μικελάτος , Κοντοπάνος.

 

 Α.Ε.Μ.  (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ. (88΄Πέκεζ), Γαρούφης (66΄ Κοκώνης),Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Πασπαλιάρης  Ι. (81΄ Νικολόπουλος), Βαβάτσικος, Δερβίσης.