Στην επίπονη διαδικασία των play offs βρίσκεται η ΑΕ Μεσολογγίου κι όπως όλα δείχνουν οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν εκ των έσω το κενό που αφήνει στην επίθεση η αποχώρηση του Δήμου Γαβρίνα.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε «διαφορές» με την ομάδα στις οποίες οι δύο πλευρές δεν βρήκαν λύση με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται πλέον εκτός πλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες και στο προηγούμενο ματς,  κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου,  ο Γαβρίνας πείσθηκε την τελευταία στιγμή να ακολουθήσει την ομάδα του.

Η ΑΕΜ δεν έχει ικανό αριθμό παικτών για την επίθεση και καθαρόαιμος επιθετικός πλέον απέμεινε μόνο ο Γκάτσης. Τον Ιανουάριο είχε αποχωρήσει κι ένας ακόμα ικανός μεσοεπιθετικός παίκτης, ο Κρούτη, αποκτήθηκε ο Ματζάνας ως αντικαταστάτης μα στην πορεία  αποχώρησε κι αυτός, μετακομίζοντας στην Αυστραλία.

Πρόβλημα παρόμοιο με του Γαβρίνα έχει δημιουργηθεί και με τον Πάνο Δενδρινό, ωστόσο ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζονταν ούτως ή άλλως για την σαιζόν αυτή, μετά την επέμβαση χιαστών στην οποία υποβλήθηκε.

Το μεγάλο θέμα για την ομάδα του Μεσολογγίου είναι η επιθετική γραμμή με ένα ρόστερ όχι μεγάλο, σε αντίθεση με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που αναμένονται ακόμα πιο επίπονες εφόσον οι «κανονιέρηδες» μπορέσουν να στεφθούν πρωταθλητές, οπότε θα συμμετάσχουν στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική με αγώνες Κυριακή και Τετάρτη.