Με δύο Αιτωλοακαρνάνες ποδοσφαιριστές που έχουν συμμετοχές σε επαγγελματικές Κατηγορίες μίλησε την Δεύτερα η Διοίκηση της ΑΕΜ. Γενικότερα οι «κανονιέρηδες» δείχνουν να έχουν μπει για τα καλά στο… χορό της ενίσχυσης, που σημαίνει ότι αναμένονται απτές εξελίξεις τις επόμενες μέρες, με πρώτη μεταγραφή την απόκτηση - επιστροφή του αμυντικού Χρήστου Μαντέλου, που ήδη ανήκει ξανά στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έγινε η πρώτη συζήτηση, φέρονται να είναι πού κοντά στο «ναι», αν και ζήτησαν δύο τρεις μέρες να μελετήσουν την πρόταση. Ο ένας είναι επιθετικός και άλλος μέσος με επιθετικές κυρίως, αλλά και μεσοαμυντικές, ικανότητες.

Στο άμεσο πρόγραμμα των ανθρώπων της ΑΕΜ βρίσκονται και επαφές με ποδοσφαιριστές που ήδη λογίζονται στο ρόστερ, ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Από την πλευρά της Διοίκησης ακολουθείται η τακτική των χαμηλών τόνων, αφού προσπαθούν να κινηθούν όσο το δυνατόν αθόρυβα, πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Βασιλείου και ποντάροντας επίσης στην επιρροή του ονόματός του σε ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάρτες Διαρκείας (φωτο), στην χαμηλή τιμή των 80 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν στο Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Τσαρούχη – Τσιμπερλένιου στο κέντρο της Ι. Πόλης όπως και στα γραφεία του Συλλόγου.