Η ΑΕ Μεσολογγίου συνέτριψε με 6-0 την Ακαδημία Ευηνοχωρίου και παραμένει στην πρώτη θέση, με στόχο να παραμείνει εκεί έως την έναρξη των play offs. Όσο για την Ακαδημία απέχει πλέον μόνο ένα βαθμό από τα play out και το ζήτημα είναι να αντέξει, αφού Δόξα Καινουρίου και Άρης Αιτωλικού την πλησίασαν στον πόντο και αντιμετωπίζει τους κιτρινόμαυρους την επόμενη αγωνιστική.

 

 

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ                              

6

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

0

 

 

 

Το ματς δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική και ανάλυση, αφού από τη μια πλευρά η αποφασιστικότητα και η ποιότητα των «κανονιέρηδων», από την άλλη η σκέψη των φιλοξενούμενων στην επόμενη αγωνιστική,  δημιούργησαν απόλυτο φαβορί στο ματς από νωρίς. Στην έκταση του σκορ ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση της Ακαδημίας που αγωνίστηκε  και Τετάρτη, μάλιστα κόντρα στον Ναυπακτιακό, αλλά είναι σίγουρο πως συντέλεσε πολύ η αποβολή παίκτη της,  του Ντζελέπη, στο 34΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα  σε μαρκάρισμα στον Μιχαλόπουλο. Πάντως η ΑΕΜ είχε προλάβει να κάνει το 2-0 στο διάστημα 25΄- 30΄ με τον Γαβρίνα κι ένα εντυπωσιακό γκολ του Γκάτση. Ο Μιχαλόπουλος στο 40΄και στο 70΄έφτασε το σκορ στο 4-0, ο Γκάτσης πέτυχε το 5-0  στο 73΄ και ο Γαβρίνας που είχε ανοίξει το σκορ, το έκλεισε λίγο πριν τη λήξη.

 

ΑΕΜ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κοντογεώργος, Πέκεζ, Αντωνόπουλος (65΄Βαλής), Γαρούφης (46΄Κοκώνης), Θεοδωρίδης, Ντζιμάνης, Μαντζάνας (70΄Ρούσσης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Μιχαλόπουλος.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Δημήτρης Ξηρός):  Μπράτσικας, Κοκκόρης, Διαμαντόπουλος, Παπουτσόπουλος (30΄ λ.τ  Μάνθος 46΄ λ.τ  Αποστολόπουλος), Ντζελέπης, Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος Α., Κράνης, Κατσαβός, Κούστας (68΄Παναγιωτόπουλος Χ.).