Στο γήπεδο του Θέρμου όπου οι υπόλοιπες ομάδες της πρώτης τετράδας άφησαν βαθμούς η πρωτοπόρος Α.Ε. Μεσολογγίου δεν… φοβήθηκε, είχε τη κεκτημένη ταχύτητα και… γκάζωσε από νωρίς έχοντας το προβάδισμα στο σκορ από το πρώτο 10λεπτο.

 

 

Ν. ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

0

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

2

 

 

 Σε στατική φάση στο 10ο λεπτό οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με κεφαλιά του Δερβίση (φωτο) μετά από κόρνερ του Γαβρίνα. Η ομάδα του Μεσολογγίου έλεγχε το ματς και δέχθηκε πίεση μόνο στο πρώτο 20λεπτο της επανάληψης. Στη συνέχεια ήταν πάλι κυρίαρχη και στο 85΄ο Μιχαλόπουλος ήρθε για άλλη μία φορά από τον πάγκο για να σκοράρει και να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του. Με προσωπική ενέργεια μέσα στην στην περιοχή και εύστοχο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΜ.

Πολύ καλή η διαιτησία από τους Διώτη, Κολοσιώνη, Σπυριδόπουλο και είναι άξιο αναφοράς πως παρά την ήττα  οι του Θέρμιου Απόλλωνα επιφύλασσαν πολύ καλή φιλοξενία στην ΑΕΜ, προσφέροντας ακόμα και φρούτα μετά  τη λήξη του αγώνα.

 

 

ΘΕΡΜΙΟΣ  (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Κοκώνης Κ., Στεργίου,  Ράπτης, Κοκώνης Ευ., Παπαστέλιος, Κατσιμάρης, Κυριάκος (70' Βασιλάρης),  Μερσιώτης Ψηφής, Μπέσσας (46' Κόκκοτος Αδ.). 

 

Α.Ε.Μ. (Βασίλης Ξανθόπουλος) : Δουλιώτης , Πέκεζ, Αντωνόπουλος,  Γαρούφης,  Δερβίσης,  Ντζιμάνης,  Μαντζάνας (73 ′ Μιχαλόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας (87′  Κοκώνης Ε.),,  Βαβάτσικος, Πασπαλιάρης Ι.  (73′ Μακρής).