Το περασμένο Σάββατο οριστικοποιήθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΜ με τον Χρήστο Βασιλείου και πλέον οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» βολιδοσκοπούν παίκτες που βρίσκονται στη λίστα τους προς απόκτηση. Η ομάδα του Μεσολογγίου θα στραφεί κυρίως σε ποδοσφαιριστές απ’ την περιοχή, αλλά με εμπειρία σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Η παρουσία του Βασιλείου στην τεχνική ηγεσία ήταν σχεδόν δεδομένη, αλλά ο πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης περίμενε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Ο Αιτωλοακαρνάνας τεχνικός έδωσε τη λίστα των παικτών που χρειάζεται για τη νέα σεζόν και σε συνεργασία με την Διοίκηση θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται ο Μάκης Μπελεβώνης αν τελικά δεν προτιμηθεί για τη θέση του Γενικού Αρχηγού στον Παναιτωλικό και ο Καλυβιώτης αμυντικός δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΜ. Στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Μεσολογγίου βρίσκεται ακόμα ο Πελέκης (φωτο), που αγωνίζονταν στη Ρόδο της Γ΄ και Β΄ Εθνικής, με παρουσία παλιότερα στον Παναιτωλικό. Επίσης η ΑΕΜ θα κινηθεί ώστε να αποκτήσει δύο ακόμα πρώην παίκτες του Παναιτωλικού, τον Νταλαπέρα που έπαιζε στην Αχαΐα και τον Δράκο που αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΠΣΝΑ. Ο Χαϊδάκης της Βόνιτσας, που ο Βασιλείου τον είχε σε Πλατανιά και Επισκοπή, βρίσκεται επίσης στα πλάνα των «κανονιέρηδων», ενώ ο Καρίμπας δεν συνεχίζει τη νέα χρονιά σύμφωνα με δικά του λεγόμενα.

Την Τετάρτη οι διοικούντες θα συνεδριάσουν και μετά θα κινηθούν επισταμένα για μεταγραφές, περιμένοντας πάντως και τυχόν νέα δεδομένα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.