Μετά την Γενική Συνέλευση και τον απολογισμό της ΑΕΜ για την σεζόν που «έκλεισε», μπαίνει σε προτεραιότητα ο προγραμματισμός της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης (φωτο), σε συνεργασία με το υπόλοιπο Δ.Σ. θα χαράξει τις κατευθύνσεις και με προπονητή ξανά το Χρήστο Βασιλείου.

Εντούτοις, εκκρεμεί μία ακόμα συνάντηση προέδρου και προπονητή, ώστε να ρυθμιστούν ορισμένα τυπικά θέματα και να προχωρήσουν τα υπόλοιπα του Συλλόγου. Μετά τις 10 Ιουνίου θα αρχίσουν να «τρέχουν» οι περισσότερες εξελίξεις που αφορούν το ρόστερ και την ενίσχυση της ΑΕΜ. Πάντως θα προωθηθούν από τον ΓΟΜ οι 16χρονοι Γιάννης Πασπαλίαρης και Γιάννης Σωτηρίου, καθώς επίσης και ο 18χρονος Κώστας Μακρής.

Η απόφαση της ΕΠΟ, πιθανότατα στις αρχές Ιουλίου, για την ημερομηνία έναρξης του Περιφερειακού πρωταθλήματος, θα καθορίσει το χρόνο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Προς το παρόν, όσο κι αν υπάρχει έλλειψη κινητικότητας, οι διοικούντες των «κανονιέρηδων» βολιδοσκοπούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εντός και εκτός Αιτωλοακαρνανίας.

Στο μεταξύ από την ομάδα του Μεσολογγίου εκδόθηκε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο του Άρη Αιτωλικού που θα παίξει πλέον και αυτός στο Περιφερειακό, η οποία αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ συγχαίρει το αδελφό σωματείο του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, για την άνοδό του στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, ευχόμενο από καρδιάς να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».