Την παραίτηση του όπως αναμενόταν ανακοίνωσε στου λιγοστούς για ακόμα μια φορά παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της ΑΕΜ κ. Διονύσης Βισβίκης.

Ο πρόεδρος φανερά συγκινημένος αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα του, και τον απλό κόσμο που με την παρουσία τους επί της προεδρίας του ήταν κοντά στην ομάδα, ανέφερε ότι σίγουρα υπήρξαν και λάθη από την μεριά του για τα οποία ζήτησε συγγνώμη ανακοίνωσε ότι από σήμερα παραιτείται από την προεδρεία της ομάδας.

Εκεί τον λόγο πήραν άτομα από το κοινό που ευχαρίστησαν τόσο την διοίκηση Βισβίκη για τα 3 τελευταία χρόνια, όπως και της προηγούμενες που όλα αυτά τα χρονιά συνέβαλαν ώστε η ομάδα της ΑΕΜ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο.

Εν συνεχεία απευθυνόμενος προς το κοινό ρώτησε επανειλημμένα αν κάποιος από τους παρευρισκόμενους έχει να προτείνει κάτι, ή  αν θέλει να ηγηθεί μιας νέας διοίκησης ώστε να προκηρυχθούν και οι εκλογές χωρίς όμως να υπάρχει κάποια απάντηση.

Από την στιγμή που δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον και μπροστά στο φάσμα η ομάδα να μείνει ακέφαλη ενημέρωσε ότι με πρωτοβουλία του ίδιου (καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά όπως και πέρσι), έχουν βρεθεί 6-7 άτομα και με την δική του παρουσία  ως απλό μέλος όμως αναμένεται να τρέξουν την ομάδα την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας.

Στο προκείμενο τώρα, την Δευτέρα αναμένεται μια συνάντηση μεταξύ των μελών που θα αποτελέσουν τον κορμό αυτής της προσπάθειας η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των Παλαιμάχων της ομάδας που απ’  ότι φαίνεται ενεργοποιούνται μετά από χρόνια.

Εκεί αναμένεται να μπει επί τάπητος ο σχεδιασμός της ομάδας ώστε να τρέξουν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις της ομάδας την χρονιά που μας πέρασε και την επόμενη μέρα της ΑΕΜ.

 

Μιχάλης Δημητρίου