Ένας προπονητής που ξέρει καλά το ποδόσφαιρο του Ευηνοχωρίου, της ευρύτερης περιοχής και της φυσιογνωμίας της ομάδας θα αναλάβει τις τύχες της για την επερχόμενη σεζόν. Ο Γιάννης Γουλής.  

Αφήνοντας πίσω  την περσινή χρονιά με  τα πολλά προβλήματα και τον  απρόσμενο θάνατο του ιδρυτή και προέδρου της ομάδας Κ.Ξηρού, στόχος είναι να ξαναβρεθεί ψηλά η Ακαδημία Ευηνοχωρίου που πλέον – ως όνομα – «ενσαρκώνει» όλες τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Ευηνοχωρίου.

Δημιουργήθηκε νέα  Διοίκηση με πρόεδρο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Χρήστο Ξηρό και με άλλους παλαίμαχους (του Ευήνου και της Καλυδώνας)  ως συνεργάτες του.

Στόχος η δημιουργία  μίας ομάδας από τα «θεμέλια»  με νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και στον πάγκο ο παλιός γνώριμος Γιάννης Γουλής που στο παρελθόν αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον άλλοτε κραταιό Ευηνο, ενώ πετυχημένο είναι και το πέρασμα του από την Καλυδώνα σαν παίκτης-προπονητής αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής Β΄Κατηγορίας με την ομάδα του Ευηνοχωρίου. Έμπειρος πλέον προπονητής με μεγάλο  βιογραφικό δηλώνει πως θα  δουλέψει σκληρά για την  ομάδα. Συνεργάτης του θα είναι ο Τάκης Αντωνόπουλος, με τον οποίο  τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται άψογα.

Μετά τον πρόσφατο υποβιβασμό  προέκυψαν  αρκετές αποχωρήσεις παίκτών και  οι  διοικούντες με τον προπονητή άρχισαν τον σχεδιασμό, σε συνδυασμό με το πολύ μικρό  υπάρχον έμψυχο υλικό, οπότε σε μικρό χρονικό διάστημα πρέπει  να αποκτήσουν νέους ποδοσφαιριστές  που καλύπτουν  τις φιλοδοξίες της  ομάδας, ενώ παράλληλα στο γήπεδο  έγινε νέα σπορά και πιθανότατα  θα παραδοθεί τέλη Σεπτεμβρίου.

 

 

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Ακαδημίας  είναι η διατήρηση του βασικού κορμού από το περυσινό ρόστερ και στη συνέχεια  να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν. Άμεσα ανακοινώθηκε η παραμονή του 22χρονου  αμυντικού Γιάννη Γιερατσιάν, ακολουθώντας τον δρόμο του Δημήτρη  Τρικαλινού.

 

 ΦΩΤΟ: Ο Γιάννης Γουλής όταν κοουτσάριζε τον ΓΟΜ, τον οποίο είχε οδηγήσει πού ψηλά πριν μια δεκαετία