Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Άρη Αιτωλικού, αποτέλεσμα που σηματοδότησε την οριστική παραμονή της στην Κατηγορία, σ’ αυτή την πρώτη της παρουσία. Ωστόσο ο Άρης δεν ήταν η ομάδα που έπρεπε να χάσει, αλλά δεν  σκόραρε και πλέον είναι υποχρεωμένος να προσανατολιστεί στα play out, αφού πρώτα εξασφαλίσει (κόντρα στο Αγγελόκαστρο) πως δεν θα υποβιβαστεί απ’ ευθείας.

 

 

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

               1

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

               0

 

 

 

 

Κάκιστος – ως γνωστόν – ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο Ευηνοχωρίου, αποτέλεσε τροχοπέδη για καλό ποδόσφαιρο και ειδικά για τους κιτρινόμαυρους που κυνηγούσαν το σκορ από το 25ο λεπτό και δεν ήταν εξοικειωμένοι με το τερέν. Ο Άρης απείλησε πρώτος με σουτ του  Ερινάλτο,  λίγο άουτ,   σουτ του Μπούσγου που πέρασε  κόρνερ από απόκρουση του Διαμαντόπουλου και ένα ακόμα άστοχο σουτ του Καβαλιέρη. Όλα αυτά στο πρώτο 15λεπτο και η Ακαδημία ευτύχησε να πετύχει το «χρυσό» γκολ στο 25΄, όταν μετά από σουτ του Κράνη και κακή αντίδραση του τερματοφύλακα,  ο  έμπειρος  Κατσαβός (ένθετη)  που «μυρίστηκε» τη φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Αιτωλικού ήθελε να επιτεθεί, αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο λόγω γηπέδου αλλά και δικών της αδυναμιών, ωστόσο έκανε τις φάσεις για την ισοφάριση με τον τερματοφύλακα Μπράτσκα να γίνεται ο «ήρωας» της Ακαδημίας. Απεσόβησε γκολ σε τελικές προσπάθειες από Μπούσγο,  Φούντα, Καβαλιέρη και το σκορ δεν άλλαξε…

 

 

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Δημήτρης Ξηρός):  Μπράτσκας, Παναγιωτόπουλος Α., Διαμαντόπουλος, Παπουτσόπουλος,  Μαντέλος, Πασπαλιάρης, Κοντός (65΄Παναγιωτόπουλος Χ.), Βιδάλης, Κράνης, Τριώτης (75΄Μάνθος), Κατσαβός (85΄Κοκκόρης).

 

ΑΡΗΣ (Μάκης Κωνσταντάτος):  Κούσουλας Ε., Καραδήμας, Χονδρογιάννης, Μπούσγος, Ζηνεμπής, Κούσουλας, Κούσουλας Γ.  (69΄Φούντας), Μαχμούτ (55΄Καρέτσος), Καβαλιέρης (85΄λ.τ Φράγκος), Ζέρβας, Μαλί.