Με σφιχτή άμυνα της Ακαδημίας και καθολική υπεροχή της Φλόγας πέρασε το πρώτο 30λεπτο της μεταξύ τους αναμέτρησης. Και κάπου εκεί με το ξεκίνημα της βροχής άνοιξε το σκορ για τη Φλόγα, ισοφάρισε η Ακαδημία, έληξε 3-1 το ημίχρονο και σημειώθηκαν δέκα γκολ στο σύνολο.

 

 

 

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

7

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

3

 

 

 

Το ματς έγινε στο Εμιλέων και η ομάδα της Παλαιομάνινας πίεζε από την αρχή, όμως οι φιλοξενούμενοι άντεχαν, παρότι η Φλόγα έχασε ευκαιρίες, οι σημαντικότερες με Μακρή, Κοντοπάνο και Μικελάτο. Οι καλές καιρικές συνθήκες με τη συμπλήρωση τριάντα λεπτών άλλαξαν και ξέσπασε βροχή. Τότε ακριβώς η Φλόγα έκανε το 1-0 με πλασέ του Μακρή από σέντρα του Τραγουλιά, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Αποστολόπουλος με επέλαση από το κέντρο και εύστοχο πλασέ ισοφάρισε. Στο 37΄από φάουλ του Μακρή και απόκρουση του Μπράτσικα, ο Μικελάτος ήταν εκέι που έπρεπε και έκανε το 2-1, ενώ ο Μακρής ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 3-1 στο 45΄με σουτ έξω από τη περιοχή.

Η Ακαδημία δεν έπαιζε πλέον κλειστά και στο 51΄δέχθηκε 4ο γκολ με κοντινό σου του Νούλα, ύστερα από γύρισμα της μπάλας από το Μικελάτο στα αριστερά. Λίγο μετά (58΄) οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες (αποβολή του  Κοντού  με δεύτερη κίτρινη κάρτα  για σκληρό μαρκάρισμα στον Κουρσάρη), το ματς «χαλάρωσε»  κι άλλο, για να σημειωθούν μερικά ακόμα όμορφα γκολ. Στο 77΄συρτή σέντρα του Μούτσα από από δεξιά, ο Νούλας σουτ στη κίνηση και 5-1, αλλά ο Κράνης στο 79΄μείωσε με σουτ έξω από την περιοχή, μετά την ασταθή αντίδραση του Ρόκκου. Με ευθύβολο σουτ του Μούτσα από δεξιά στη κόντρα γωνία έγινε το 6-2 στο 81΄, με σουτ του Μακρή περίπου απ’ το κέντρο έγινε στο 83΄το 7-2 και στο 89΄ο Κατσαβός με καταπληκτικό γυριστό σουτ έκανε το τελικό 7-3.

 

 ΦΛΟΓΑ  (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης,  Καντάνης,  Μούτσα, Μακρής, Νούλας (86΄ Παναγιωτόπουλος),  Μικελάτος (80' Γιαννακάς), Κοντοπάνος (70' Χονδρογιάννης).

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Παπουτσόπουλος (46' Γερετσιάν), Διαμαντόπουλος, Πασπαλιάρης, Ντζελέπης (75' Κατσαβός)(73΄ Κούστας), Μαντέλος, Παναγιωτόπουλος Α., Κοκκόρης, Κράνης, Κοντος, Αποστολόπουλος (55' Βιδάλης).