Ο Αετός Σταμνάς ήθελε τη νίκη απέναντι στη Δόξα Καινουρίου για να έχει πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού, την πέτυχε όμως κέρδισε και ο Άρης Αιτωλικού και πλέον ο Αετός  πέφτει στην Β΄Κατηγορία. Παράλληλα η Δόξα με την ήττα της χάνει το πλεονέκτημα έδρας για τα play out και για να το πάρει πρέπει να νικήσει την ομάδα του Αιτωλικού σε πρόσθετο μονό αγώνα μπαράζ, σε ουδέτερη έδρα, με παράταση και πέναλτυ αν χρειαστεί.  

 

 

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ                                

2

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

1

 

 

 Ο  Αετός ξεκίνησε καλύτερα το ματς είχε δύο αξιόλογες φάσεις με Γαβριήλ Τσιλιπάνο και Κουκουγιάννη, μέχρι που στο 11΄πήρε το προβάδισμα: σε σέντρα του Φράγκου και κακή απομάκρυνση του  Γκορόγια,  ο Γούλας με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής πέτυχε το γκολ. Λίγο μετά τη σέντρα ο Βλαχογιάννης σούταρε από μακριά, ο Κόκκαλης απέκρουσε και η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού βγήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Βλαχογιάννης  έχασε την ευκαιρία για το δεύτερο γκολ από καλή θέση στο 24΄, αλλά στο 26΄ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0  με κεφαλιά, μετά την  σέντρα του Κωστόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι επιστράτευσαν τον βετεράνο  Καρρόπουλο και… ζωήρεψαν επιθετικά, μα κι ο Αετός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Η Δόξα μείωσε στο 60΄ όταν ο Δημήτρης Τζωρτζόπουλος  εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπισμπίκης με  κεφαλιά νίκησε το  Μπότα. Παρά τις προσπάθειες του Καινουρίου για ισοφάριση η Σταμνά έφτασε πιο κοντά στο γκολ με τους Μπαλάφα και   Γούλα  σε πέντε περιπτώσεις, ενώ η Δόξα απείλησε μόνο στο 85΄με προσπάθεια του  Κακούρη και τον  Γιώτη να μην καταφέρνει να αξιοποιήσει τη σέντρα του.

 

 ΑΕΤΟΣ  (Κώστας Τάκος): Μπότας, Αλπέντζος, Χόντος, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Φράγκος, Κωστόπουλος (90' Σαμαράς), Μπαλάφας, Γούλας, Βλαχογιάννης (46'  Κουσκούνης), Κουκουγιάννης (65' Γαντζούδης).

 

ΔΟΞΑ  (Γιάννης Μακρής): Κόκκαλης, Αυγέρης (35' Καρρόπουλος), Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Γκορόγιας (46' Τζωρτζόπουλος Δ.), Σαλμάς, Κακούρης, Στρεμμένος (55' Τσίρκας), Γιώτης, Μπλάνης, Τζωρτζόπουλος Σ.