Χωρίς γκολ τελείωσε η αναμέτρηση του Άρη Αιτωλικού με τον Αετό Σταμνάς, παρότι και οι δύο ομάδες «καίγονταν» για τη νίκη. Ίσως οι γηπεδούχοι να αισθάνονται λίγο πιο άνετα, αλλά ουσιαστικά έχασαν δύο βαθμούς στο γήπεδό τους με την ουραγό ομάδα. Όσο για τον Αετό ελπίζει πλέον να κερδίσει το Παναιτώλιο, μήπως ανακάμψει, όμως θα ήταν αλλιώς αν το είχε πετύχει και στο Αιτωλικό.

 

 

 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

0

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

0

 

 

Δίκαιο το αποτέλεσμα σε ένα «άχρωμο» παιγνίδι, δίχως ρυθμό, δίχως ποιότητα και πολύ άγχος ειδικά μετά το 70ο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πιο «ζωντανές» αναλαμβάνοντας εναλλάξ τις πρωτοβουλίες για τρίλεπτα ή  πεντάλεπτα. Εντούτοις ήταν πολλά τα εύκολα λάθη στο χώρο του κέντρου και κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν πέτυχε συνεργασίες επιθετικά. Πριν το τέλος του ημιχρόνου (39΄) ο Αετός είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του, όταν ο Βλαχογιάννης «σημάδεψε» με σουτ το κάθετο δοκάρι.

Ο Άρης από την πλευρά του είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Ζηνεμπή και ήταν ανώτερος μετά το 60ο λεπτό. Κι όμως θα μπορούσε να χάσει το παιγνίδι στο 88΄που ο Βλαχογιάννης δεν βρήκε σωστά τη μπάλα σε προβολή και έκανε εύκολο το έργο του τερματοφύλακα Κούσουλα.

 

ΑΡΗΣ (Γιώργος Ζήκος): Κούσουλας Ε., Καρέτσος, Ματσίγκας (86' Φούντας), Μάλι, Μπούσγος, Ζηνεμπής (89' Παχής), Καραδήμας, Φράγκος Α. (70' Μαχμούτ), Φράγκος Γ. Ζέρβας, Καλύβας.

 

ΑΕΤΟΣ (Γιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Μπότας, Αλπέντζος, Χόντος, Φράγκος Λ., Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ. (65' Κουκογιάννης), Κουσκούνης (80' Γούλας),  Τσοπανάς, Κωστόπουλος, Βλαχογιάννης, Παστρωμάς.