Συνιστά μια ομάδα που μετρά τις περισσότερες συμμετοχές στην Α΄ Κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με δέκα συνεχόμενες σεζόν (2005 2015) και βρίσκεται ξανά σ’ αυτήν.

Πρόκειται για την Δόξα Καινουρίου που ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία, έχοντας διατηρήσει πολλές σημαντικές μονάδες στο ρόστερ, αρκετούς γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα κινήθηκε μεταγραφικά και σε παίκτες που είχαν ξαναφορέσει την φανέλα της. Ακόμη και στην θέση του προπονητή επιλέχθηκε ένας άνθρωπος με πολλές θητείες στον πάγκο της Δόξας: ο Κώστας Γιωτόπουλος.

Ο μεσοαμυντικός Αποστόλης Σαλμάς, έχοντας διαπρέψει στο παρελθόν με την φανέλα του συλλόγου και άλλων ομάδων υψηλότερων Κατηγοριών, ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές επιλογές.

Στην Δόξα ανήκει πλέον ο ικανότατος επιθετικός Στέφανος Φραγκούλης, προερχόμενος από την Φλόγα Παλαιομάνινας, όπως και ο πολυτιμότατος αριστερός αμυντικός Γιώργος Μπρέσιακας, επίσης από την Φλόγα Παλαιομάνινας.

Ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Αγγέλης (από τον Τρίκαρδο)κι αυτός με πολλές συμμετοχές σε Εθνικές Κατηγορίες στο παρελθόν, θα αγωνίζεται πλέον στο Καινούριο, όπως και ο καταξιωμένος(πρώην επαγγελματίας) Νίκος Νταλαπέρας που αγωνίζονταν πρόσφατα στην Φλόγα.

Ο τερματοφύλακας Ανδρέας Ρόκκος, με πολλές παραστάσεις από μεγαλύτερες Κατηγορίες, ήλθε στην ομάδα από τον Αμφίλοχο και αποκτήθηκαν ακόμη οι Νίκος Νικολογιάννης. Σπύρος Αλτζερίνης.

Παρέμειναν μεταξύ άλλων οι Κωνσταντίνος Κακούρης και Χρήστος Λιούλιος,ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση (εγκαταλείποντας τη διαιτησία) ο Κώστας Τσοπλάκος.

Τα φιλικά που θα δώσει η Δόξα είναι με Απόλλωνα Θέρμου (11/8), ΑΕ Μεσολογγίου (18/8), Απόλλωνα Δοκιμίου (25/8) και στην συνέχεια με Κ17 Παναιτωλικού, Ναυπακτιακό Αστέρα και ΠΑΣ Πρέβεζα. Όλα εκτός έδρας, καθώς γίνονται εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο Καινουρίου και η Δόξα προπονείται στο βοηθητικό.



























































Φωτο: olatagoal.gr