Η επιστροφή του Γιάννη Μακρή από την Ιθάκη, όπου βρέθηκε για φιλική αναμέτρηση των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού, συνοδεύτηκε με την ανανέωση της συνεργασίας του στην  Δόξα Καινουρίου. Όμως Διοίκηση και προπονητής έχουν πολύ  -  και δύσκολο – δρόμο μπροστά τους για να στελεχώσουν μια αξιόπιστη ομάδα.

 Λογικά διευθετήθηκε το ζήτημα της περσινής οφειλής προς τον 55χρονο τεχνικό, αλλά το ρόστερ έχει υποστεί σημαντικές απώλειες. Μια από τις «σημαίες» της Δόξας, ο Χρήστος Κωνσταντίνου, αποφάσισε να υπογράψει στον Κεραυνό Μυρτιάς διότι το Δ.Σ. του αρνήθηκε μια πολύ μικρή αξίωση που προέβαλε ύστερα από 16 χρόνια στην ομάδα. Αυτά τα 16 χρόνια είναι που του εξασφαλίζουν την «ελευθερία» του, αλλά οι άνθρωποι της Δόξας  έχουν τις ενστάσεις τους.

Από κει και πέρα έχει αποχωρήσει ο αμυντικός μέσος Αποστόλης Σαλμάς, στυλοβάτης στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Επίσης αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Κακούρης, παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα μεσοεπιθετικά, όταν ο Μακρής τον επανέφερε στις προπονήσεις. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, Ανδρέας Ευθυμίου, δεν θα αγωνιστεί φέτος για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Χριστόφορος Μπλάνης δεν θα συνεχίσει χωρίς συμφωνία που να τον ικανοποιεί. Ο Στρεμμένος θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, ο Καρρόπουλος δεν μπορεί πλέον στα 42 του να προσφέρει πολλά κι ακόμα η ομάδα θέλει ενίσχυση με έναν τουλάχιστον φορ.