Επιτέλους οι αναμετρήσεις της Δόξας Καινουρίου και του Άρη Αιτωλικού έφτασαν στο τέλος τους και με την ισοπαλία (1-1) η Δόξα παρέμεινε στην Κατηγορία, ενώ ο Άρης υπέστη υποβιβασμό για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν. Μετά το τελικό σφύριγμα υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ παικτών, με ανταλλαγή προπηλακισμών για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι που ηρέμησαν τα πνεύματα...

 

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ                       

1

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

1

 

 

Πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο του αγώνα ο Καρρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ  για τη Δόξα, αλλά στο 13ο λεπτό ο Άρης «απάντησε», όταν από σέντρα του Καρέτσου ο Γιώργος Φράγκος ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή. Στη συνέχεια καμία ομάδα δεν μπορούσε να ελέγξει πλήρως το ρυθμό  του αγώνα και να φτάσει σε κάποιο γκολ και με το 1-1 τελείωσε το ημίχρονο.

Μεγάλη ευκαιρία είχε ο  Άρης, που ήθελε μόνο τη νίκη, στο 75ο λεπτό  με σουτ του Ζηνεμπή στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο  79΄ έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Παχής. Ο Γιάννης Μακρής άρχισε να ενισχύει την άμυνά του με αλλαγές παικτών, ώστε να κρατήσει  το 1-1 που σήμαινε παραμονή της Δόξας. Αυτό έδινε το δικαίωμα στον Άρη να ασκήσει πίεση στην περιοχή του Ευθυμίου, αλλά η άμυνα του Καινουρίου άντεχε, καθότι και ο Άρης δεν είχε πλουραλισμό επιθετικά.

Διαιτητής ήταν ο Στυλιαράς και βοηθοί ο Κολοσιώνης με τον  Χουλιάρα.

ΔΟΞΑ (Γιάννης Μακρής): Ευθυμίου, Σούζα (80΄ Καρναβιάς), Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Γιώτης, Τζωρτζόπουλος Δ. (84΄ Στρεμμένος), Τσίρκας, Κακούρης, Τζωρτζόπουλος Σ., Μπλάνης, Καρρόπουλος (80΄ Γκορόγιας).

 

ΑΡΗΣ (Μάκης Κωνσταντάτος): Κούσουλας Ε., Καραδήμας, Χονδρογιάννης, Μπούσγος, Ζηνεμπής, Κούσουλας Τ. (80΄ Φούντας), Φράγκος Γ. (65΄ Ερινάλντο), Καλύβας, Παχής, Μαχμούτ, Καρέτσος.