Στο ουδέτερο γήπεδο της Αμφιλοχίας θα δώσουν το πρώτο ματς της νέας σειράς των  play out η Δόξα Καινουρίου με τον Αρη Αιτωλικού, ομάδες που έχουν  τεθεί αντιμέτωπες άλλες έξι φορές μέσα σ’ αυτή τη σαιζόν και η προσεχής δεν θα είναι η τελευταία, ενώ έχουν παίξει κι άλλη μία φορά στην Αμφιλοχία πριν λίγο καιρό.

Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο φορές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου ο Άρης επικράτησε 2-1 στο Αιτωλικό και η Δόξα με 1-0 στο Καινούριο. Πριν μπουν στα play out χρειάστηκε αγώνας κατάταξης αφού υπήρχε απόλυτη ισοβαθμία, ματς που έγινε στο γήπεδο της Αμφιλοχίας και νίκησε η Δόξα 1-0 η οποία και πήρε  το πλεονέκτημα. Στα play out οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους με το ίδιο σκορ (1-0) και στο περίφημο τρίτο ματς του Καινουρίου (φωτο) με το σκορ στο 2-2 που έδινε παραμονή στη Δόξα, έγινε η διακοπή του αγώνα δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή και των καθυστερήσεων. Μηδενίστηκαν αμφότερες οι  ομάδες, τους αφαιρέθηκαν βαθμοί κι έπρεπε να ξεκινήσουν από το μηδέν ώστε να εξασφαλίσει κάποια την παραμονή της. Στα πλαίσια της τιμωρίας τους επιβάλλεται επιπλέον να παίξουν σε ουδέτερη έδρα και χωρίς θεατές.

Επιλέχθηκε το γήπεδο της Αμφιλοχίας και για το πρώτο και για το δεύτερο παιγνίδι (την Τετάρτη), με τυπικά γηπεδούχους Δόξα και Άρη αντίστοιχα. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι από τα λίγα με επαρκή περίφραξη για να εξασφαλιστεί ότι θα γίνει χωρίς θεατές, μαζί με εκείνα του Μεσολογγίου, του Παναιτωλικού και της Ναυπάκτου. Το τελευταίο είναι η δεύτερη επιλογή μετά της Αμφιλοχίας και δεν αποκλείεται να γίνει εκεί το τρίτο παιγνίδι, αν χρειαστεί κάτι τέτοιο. Αξίζει να σημειωθεί πως τα άλλα δύο γήπεδα που θα πληρούσαν τις προϋποθέσεις είναι οι έδρες των δύο ομάδων, οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω της τιμωρίας τους.

Η Δόξα συνεχίζει να έχει το πλεονέκτημα, που σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά από τρία ματς (στους τρεις ή τέσσερις  βαθμούς)  εξασφαλίζει την παραμονή στην Α΄ΕΠΣΝΑ.  Ο Γιάννης Μακρής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες παικτών του και υπολογίζει πολύ στο γεγονός ότι η ομάδα του διαθέτει μεγαλύτερο «βάθος»  στο ρόστερ, αλλά και στις δυνατότητες που έδειξε  στα μεταξύ τους ματς.

Χωρίς προβλήματα απουσιών  προετοιμάζεται και ο  Άρης  Αιτωλικού , ενώ ο Μάκης Κωνσταντάτος,  παρά την ήττα στον αγώνα κατάταξης, θεωρεί το γήπεδο της Αμφιλοχίας  βολική επιλογή για τα στοιχεία που διαθέτει η ομάδα του.

 

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  2-5-2015  ΩΡΑ  17:00

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ( Β2 PLAY OFFS)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ – ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( Β2 PLAY OUT)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ(Β3 PLAY OFFS)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  3-5-2015  ΩΡΑ  16:00

ΕΝΩΣΗ ΕΥΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ( Β1 PLAY OFFS)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  3-5-2015  ΩΡΑ  17:00

 

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ( Α  PLAY OUT)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Β1 PLAY OUT)

 

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»