Ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες δεν τελείωσε ποτέ στο Παναιτώλιο κι ενώ η φιλοξενούμενη Δόξα προηγούνταν 0-1 του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Ευθύμιος Ντζάνης απ’ τα… πολλά διέκοψε οριστικά το ματς, αφού αρκετή ώρα πριν και μετά το γκολ της Δόξας είχε διακοπεί για 25 λεπτά.

Ήταν το 72ο λεπτό της αναμέτρησης όταν σε εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη  Τζωρτζόπουλου ο Γιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Παναιτωλιώτης Μάκος (πρόσφατα μεταπήδησε στη Δόξα)  με δεύτερη κεφαλιά σκόραρε. Φίλαθλοι των γηπεδούχων «έβραζαν» με τον βοηθό Χρήστο Κουτρομάνο, διότι – κατά τη γνώμη τους -  δεν είχε υποδείξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού πριν η Δόξα κερδίσει το φάουλ που απέφερε το γκολ. Πάντως ο βοηθός είχε «τραβήξει» πολλά απ’ την αρχή του αγώνα και μάλιστα άδικα…

Πριν γίνει η σέντρα για το γκολ οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι καταφέρονταν κατά των διαιτητών και του εκπροσώπου της ΕΠΣΝΑ, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βασίλη Πλαστήρα, να καλεί την ομάδα του να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο… Σύντομα κατάλαβε πως δεν έπρεπε να πάρει τέτοια απόφαση η οποία θα ήταν καταδικαστική για το Παναιτώλιο και επανήλθε η ψυχραιμία, με την αναμονή άφιξης αστυνομικών ώστε να παιχθεί κανονικά το υπόλοιπο του  ματς.

Πράγματι έφτασαν αστυνομικοί και αποφασίστηκε να συνεχιστεί το παιγνίδι μετά την 25λεπτη διακοπή και συγκεκριμένα να διεξαχθούν 17 λεπτά ακόμα. Είχαν παιχθεί τα οκτώ όταν – παρά την ύπαρξη αστυνομικής δύναμης – ο βοηθός δέχθηκε μπουκάλι και κάπου εκεί το ματς διακόπηκε οριστικά.

Για τη τύχη του θα αποφασίσει η ΕΠΣΝΑ, είναι όμως δεδομένο πως θα το κερδίσει η Δόξα έχοντας πλέον περισσότερες πιθανότητες να αποφύγει ακόμα και τα play out, ενώ ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί που ίσως σημάνει και τον υποβιβασμό του…