Οι περισσότερες ομάδες, ιδίως οι ερασιτεχνικές, αντιμετωπίζουν πρόβλημα διοικητικής σταθερότητας, αλλά και οικονομικών πόρων. Μέσα σε τέτοια δεδομένα οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Καινουρίου ανέλαβαν μια πρωτοβουλία, πολύ καινοτόμα, αν όχι επαναστατική.

Την Κυριακή 27 Μαΐου έγινε η Γενική Συνέλευση στο πρώην Δημαρχείο, που είχε αναβληθεί από την προηγούμενη Τετάρτη. Εκεί έδωσαν το «παρών» πολλοί ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, περίπου τριάντα, ακόμα και ορισμένοι που αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες. Παρόντες οι άνθρωποι του νυν Δ.Σ. ο αντιδήμαρχος κ. Ράπτης και αρκετός κόσμος της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές πρότειναν να πάρουν αυτοί τα ηνία της Δόξας και επειδή τυπικά δεν μπορούν να βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις, ζήτησαν να καταθέσουν σε λίγες μέρες ονόματα ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν και να συγκροτήσουν Διοίκηση. Προφανέστατα, οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να βρουν πρόσωπα για να στελεχώσουν το Δ.Σ. και δεσμεύτηκαν να αγωνίζονται αφιλοκερδώς για την ομάδα, ακόμα και κάποιοι που μέχρι τώρα αγωνίζονταν αλλού.

Δόθηκε δε προθεσμία έως την Τετάρτη 6 Ιουνίου, ώστε να οριστικοποιηθούν τα εννέα μέλη και οι τρεις αναπληρωματικοί που θα στελεχώσουν τη νέα Διοίκηση. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπούσε ο Δημήτρης Δάρλας (φωτο) και όπως ειπώθηκε πρέπει να υπάρξει τελική συμφωνία με τέσσερα ακόμα πρόσωπα από αυτά που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. της ομάδας του Καινουρίου.  

Στο μεταξύ έγινε ο καθιερωμένος απολογισμός, ο οποίος και εγκρίθηκε.