Ο πολύπειρος Νεκτάριος Ζέρβας θα συνεχίσει να κοσμεί τα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο Άρης Αιτωλικού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή για την σεζόν 2021-2022.

 

Επίσης συνεχίζει στους “κιτρινόμαυρους” ο Μίλτος Τσαπόκος (φωτο κατω).

 

Η ανακοίνωση για τον Ζέρβα

 

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Ζέρβα.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, αναπόσπαστο κομμάτι πλέον στην "οικογένεια" του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (4η συνεχόμενη χρονιά), θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογό μας συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ'ολα και επιτυχίες!

 

 

Η ανακοίνωση για τον Τσαπόκο

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μίλτο Τσαπόκο.

Ο Μίλτος Τσαπόκος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας μας για τρίτη συνεχή αγωνιστική σεζόν.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας τον ευχαριστεί και του εύχεται να είναι υγιείς πάνω απ'ολα και επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.