Οκτώ αναμετρήσεις έδωσαν μεταξύ τους την τρέχουσα σαιζόν η Δόξα Καινουρίου και ο Άρης Αιτωλικού και σήμερα θα γίνει η ένατη και καθοριστική… Αν και «μεγάλα λόγια» δεν μπορούμε να λέμε με όσα είδαμε φέτος.
Άλλωστε ήταν Κυριακή των Βαΐων που αναμένονταν να προκύψει ποια ομάδα εκ των δύο θα καταφέρει την παραμονή στην Α΄ΕΠΣΝΑ, καθώς θα γίνονταν το τρίτο ματς των play out. Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου στο Καινούριο, έγινε στις 14 Απριλίου, διακόπηκε και οι αντίπαλοι αναγκάστηκαν να παίζουν τα play out από την αρχή.
Χωρίς θεατές στο ουδέτερο γήπεδο της Αμφιλοχίας κι αυτό το ματς (όπως τα προηγούμενα δύο) και η… ευχή είναι να πάνε όλα καλά κι επιτέλους να ολοκληρωθούν αυτά τα μπαράζ. Να θυμίσουμε ότι η Δόξα παίζει για δύο αποτελέσματα, λόγω πλεονεκτήματος αφού τερμάτισε μια θέση πάνω από τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο και η ομάδα του Αιτωλικού έχει δείξει τα… δόντια της, καθώς στο πρώτο ματς της επαναληπτικής σειράς των play out, στο ίδιο γήπεδο και ξανά με τυπικά γηπεδούχο τη Δόξα, είχε νικήσει με σκορ 0-3.
ΤΕΤΑΡΤΗ 13-5-2015 ΩΡΑ 17:00
ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ - ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΛΑΪΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ: ΜΠΟΝΙΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»