Τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ο Απόλλων Θέρμου κατέγραψε αξιόλογη πορεία στην Α΄ Κατηγορία και κάτι ανάλογο- ίσως και ανώτερο- αναμένεται για την προσεχή σεζόν.

Ο Βασίλης Παστρωμάς (φωτο) παρέμεινε προπονητής και ο σχεδιασμός ξεκίνησε νωρίς. Παρέμειναν στην ομάδα σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Δημήτρης Αλπέντζος, Πάνος Γιαννοκώστας, Αδαμάντιος Καρβελάς, Στέφανος Κούκος, Αλέξης Ρόκκος, Γιώργος Κόκκοτος, Δημήτρης Καλλιακμάνης και παράλληλα καταγράφηκε εξαιρετική μεταγραφική ενίσχυση.

Στην ομάδα του Θέρμου επέστρεψε ο έμπειρος αμυντικός Θύμιος Κοκώνης, που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Δοκιμίου.

Ο επίσης έμπειρος αμυντικός Παναγιώτης Χόντος, από τον Αχελώο Αγγελοκάστρου, υπέγραψε στον Απόλλωνα, ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά ο Βασίλης Παστρωμάς αφού έχουν συνεργαστεί ξανά στον Αετό Σταμνάς.

Για την επιθετική γραμμή ήλθαν ο Σπύρος Κοκώνης που έμεινε ελεύθεροςαπό τον Όμηρο Νεοχωρίου και ο Βασίλης Τουρλίδας ο οποίος αγωνίζονταν στην Φλόγα Παλαιομάνινας.

Η ομάδα του Θέρμου απέκτησε επίσης τον Γιάννη Μπιτσικώκο, προερχόμενο από τον Ηρακλή Αστακού, ενώ έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Κ20 Παναιτωλικού και Τέλο Αγρα Μεσσηνίας

Ο Κώστας Μπαλάφας μετά από καλή σεζόν στην Φλόγα Παλαιομάνινας αποκτήθηκε για την θέση του τερματοφύλακα και από την Αναγέννηση Θέρμου ήλθε στην ομάδα ο νεαρός πλάγιος αμυντικός Γιώργος Μπίστας.