Το πρωί της Δευτέρας σας ενημερώναμε πως ο Απόλλων Θέρμου ακύρωνε την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε κι ανέφερε ότι ο σύλλογος θα στηρίξει τον Συνδυασμό του Τάκη Παπαχρήστου προτείνοντας για υποψήφιο τον Βασίλη Νικολέτα. Ήταν προφανές ότι εκείνη η ανακοίνωση δεν αντιπροσώπευε τον σύλλογο και χθες το βράδυ- όπως είχαμε ενημερώσει – εκδόθηκε άλλη ανακοίνωση σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, με πλήρη στήριξη στον Γιώργο Λαγούδη!!! Η απορία που δημιουργείται είναι από ποιους συντάχθηκε εκείνη η πρώτη ανακοίνωση και κάτω από ποιες συνθήκες; Έχει, δε, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το ερώτημα, διότι κι άλλες ομάδες συμμετέχουν σε παρόμοιες ανακοινώσεις και δημιουργούνται εντυπώσεις.

 

 

Η έγκυρη ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ

 

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ 1957 συνελθόν σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 5 Ιουνίου 2018 και αφού έλαβε υπ’ όψιν όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις γύρω απ΄ τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους στην ΕΠΣ Ατωλ/νίας τα τελευταία χρόνια , αλλά πιστεύει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο Δ.Σ. της ένωσης και γι’ αυτό αποσύρει την πρόταση υποψηφιότητας με την παράταξη του προέδρου, του Βασίλη Νικολέτα και κατά συνέπεια την υποστήριξη της παράταξης.

2. Στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και της παράταξης του της Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ στις 11-6-2018, έτσι ώστε να υπάρξει μια ώθηση για κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό της Αιτωλοακαρνανίας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας

 

Παπαθανασόπουλος Ιωάννης                              Κόκκοτος Δημήτριος