Το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τον Ν.  Θέρμιο  Απόλλωνα, αφού ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν με αξιοπρεπή πορεία στην Α΄ΕΠΣΝΑ, μετά την άνοδο του 2014 και στο τρέχον  πρωτάθλημα συγκαταλέγεται στις τρεις πιο ισχυρές ομάδες. Άλλωστε έστω και «σιωπηλά» οι άνθρωποι του συλλόγου ελπίζουν ακόμα και σε άνοδο στην Γ΄Εθνική. Μέσα σ’ αυτό το πολύ καλό κλίμα η ομάδα οργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της, στην οποία θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί ο αντιπρόεδρος και  παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 9 Ιανουαρίου  στο ξενοδοχείο "ΑΛΘΑΙΑ" και είναι ανοιχτή για όσους θελήσουν να παραστούν. Τη ίδια μέρα το απόγευμα η ομάδα του Θέρμου αγωνίζεται εκτός έδρας, στο Ενωσιακό γήπεδο, με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά.

Στο μεταξύ σήμερα ανοίγει η αυλαία της 17ης Αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣΝΑ με την αναμέτρηση του Θέρμιου κόντρα στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Το ματς ξεκινά ώρα  15:00 στο γήπεδο Θέρμου, με διαιτητές τους Καλυβόπουλο, Αντωνόπουλο, Γαλανόπουλο.


Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»