Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι δύο φιλόδοξων  ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας  βιώνουν εντελώς αντίθετα γεγονότα σχετικα με τα γήπεδά τους. Στον Ν.  Θέρμιο  Απόλλωνα είδαν να τοποθετούνται καθίσματα στις κερκίδες του ήδη πολύ καλού (με πλαστικό χλοοτάπητα) γηπέδου τους, αλλά στην Κατούνα έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με μία ακόμα αναβολή όσον αφορά την κατασκευή χλοοτάπητα.

Έτσι η Διοίκηση του Ν.  Θέρμιου Απόλλωνα  ευχαριστεί το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα και τον Αντιδήμαρχο Αντώνιο Πριόνα για τα έργα  του γηπέδου (φωτο), αλλά και υπενθυμίζει κάποιες ακόμα εκκρεμότητες:  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Θέρμου: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΕΟΥ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ευχαριστούν το Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα και τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ. Αντώνιο Πριόνα για τα έργα ανάπλασης του γηπέδου και συγκεκριμένα την κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρίων, τη διαμόρφωση της εισόδου, την αντικατάσταση χαλασμένων σκιάστρων στις κερκίδες και την τοποθέτηση καθισμάτων. Μάλιστα ο Δήμος Θέρμου έχει εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει τα έργα συντήρησης του τάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και την προμήθεια μεταλλικού container για τη διευκόλυνση των ομάδων, κινήσεις σημαντικές για τις ομάδες που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Στον αντίποδα ο  πρόεδρος της Μεδεών Κατούνας, Θόδωρος Πανέτας,  προσπαθεί να πιέσει διότι όπως ανέφερε η υπόσχεση για τοποθέτηση χλοοτάπητα κι άλλες βελτιώσεις στο γήπεδο  οδεύουν στις… Καλένδες. Όπως ανέφερε ο Θόδωρος Πανέτας ενημερώθηκε από το Δήμο πως αναβάλλεται το έργο για αργότερα – με ό,τι σημαίνει αυτό – και ο ίδιος προτίθεται να αλλάξει τους πρωταγωιστικούς στόχους της ομάδας και την επιδίωξη ανόδου στην Α΄Κατηγορία, αφού δεν θα υπάρχει η κατάλληλη γηπεδική υποδομή.

 

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»