Ο δυνατός άνεμος και μάλιστα κόντρα στη φιλοξενούμενη Φλόγα, στο πρώτο ημίχρονο, δεν εμπόδισε τους παίκτες της να μετατρέψουν σε "περίπατο"  την αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο γήπεδο του Αντιρρίου. Οι Κυπελλούχοι Αιτωλοακαρνανίας με κεκτημένη ταχύτητα από τον τελικό της Τετάρτης σημείωσαν και τα τέσσερα γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο.

 

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ

         0

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

         4

 

 

 

 Ο Νίκος Μιμηγιάννης ξεκούρασε βασικούς παίκτες και ο Κοντοπάνος μπαίνοντας στην επανάληψη αγωνίστηκε ως δεξιός ακραίος αμυντικός, αλλά και ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης είχε απουσίες. Στο ένα λεπτό και τριάντα τρία δευτερόλεπτα έγινε το 0-1, σε φάση που ο Καλοκαίρης σέντραρε από αριστερά και ο Κόκκαλης με δυνατή κεφαλιά σκόραρε.  Αυτό το γκολ έδειξε να «απελευθερώνει» τους φιλοξενούμενους που στο 15΄είχαν πάλι καλή φάση με τον Τραγουλιά, ο οποίος δεν «έσπασε»  τη μπάλα και τον αναχαίτισε ο Γκασούκας. Το 0-2 έγινε στο 28΄πάλι από τον Κόκκαλη που με σουτ στη κόντρα γωνία εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το λάθος του νεαρού Παγανιά, μετά τη σέντρα του Χονδρογιάννη από δεξιά. Ο Χονδρογιάννης ήταν και  ο σκόρερ των άλλων δύο γκολ. Στο 43΄με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» του Γκασούκα και στο 45΄μετά από σέντρα του Καλοκαίρη,  κι ενώ η μπάλα αναπηδούσε, γύρισε όμορφα το σώμα και η μπάλα κατέληξε ξανά  στο «παράθυρο» της εστίας.

Μοιραία το δεύτερο ημίχρονο ήταν άχρωμο και άοσμο, καθώς όλοι ανέμεναν  τη λήξη ενός ματς που κρίθηκε απ’ το πρώτο 45λεπτο.

 

 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κυρίτσης, Παγανιάς (46΄ Παπακωστόπουλος), Μυλωνάς Χ. (46΄ Μυλωνάς Χαρ.), Καζανάς Ταμπάκης, Ψυχογιός (46΄ Καλαβριζιώτης),Κάκκος, Γεωργίου, Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

 

 ΦΛΟΓΑ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς (46΄ Κοντοπάνος), Καλοκαίρης, Ξένος, Κουρσάρης (46΄Νούλας), Καντάνης, Μούτσα (90΄ Νιτσάκης), Μακρής, Κόκκαλης, Χονδρογιάννης, Γιαννακάς.