Το «πάνω χέρι»  και τις  πρωτοβουλίες είχε ο Αετός απέναντι στον Προμηθέα, καθώς κυριάρχησε ο άγραφος νόμος  που θέλει τις ομάδες οι οποίες «καίγονται» για βαθμούς να λειτουργούν πιο «διψασμένα» απέναντι σε αντιπάλους που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Και ο φιλοξενούμενος Προμηθέας έχασε 2-0 δεχόμενος τα γκολ σε διάστημα δύο λεπτών.

 

 

ΑΕΤΟΣ  ΣΤΑΜΝΑΣ                                 

2

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ

0

 

 

 

Πολύ καλό το πρώτο 20λεπτο του Αετού, γενικά το πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή, αν και ο Προμηθέας ισορρόπησε κάπως την αναμέτρηση στο δεύτερο μισό του 45λεπτου. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη φάση στο 5΄, όταν ο Ασπρογιάννης έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε δεξιά στον Μπαλάφα κι αυτός με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το κάθετο δοκάρι. Ακολούθησαν κάποιες λιγότερο σημαντικές τελικές προσπάθειες, έως το 40΄ όπου σε  κόρνερ του Κουκογιάννη η κεφαλιά του Γαβριήλ Τσιλιπάνου αποκρούστηκε δύσκολα σε  νέο  κόρνερ από τον  Κατσίνα.

Το ματς κρίθηκε οριστικά από το 52ο έως το 54ο λεπτό.  Στο 52΄ ο  Κουκογιάννης εκτελεί ένα ακόμα κόρνερ και ο   Σωτήρης Τσιλιπάνος με δύναμη πήρε την κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ. Στο 54΄ ο Βλαχογιάννης έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στον Κωστόπουλο, αυτός σούταρε στο κάθετο  δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος πέτυχε το γκολ και το 2-0. Στο υπόλοιπο μέχρι τη λήξη ο  αγώνας έχασε το «χρώμα» του, ο Αετός ήθελε να διαφυλάξει το σκορ με 7 και 8 παίκτες πίσω από την μπάλα και τους  Βλαχογιάννη – Γούλα στα άκρα πιο προωθημένους, αλλά ούτε  οι φιλοξενούμενοι πάσχιζαν να αλλάξουν πολλά. Πάντως ο Προμηθέας μπορούσε να μειώσει στο 86΄ σε ατομική προσπάθεια από δεξιά  και σουτ με το αριστερό στη συμβολή των δοκών, από τον  Μπαλαμπάνη που μπαίνοντας ως αλλαγή ήταν εξαιρετικός. 

 

ΑΕΤΟΣ    (Κώστας Τάκος): Μπότας, Αλπέντζος, Χόντος, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Ασπρογιάννης, Κωστόπουλος, Μπαλάφας, Γούλας (80΄ Σαμαράς), Βλαχογιάννης (65΄ Κουσκούνης), Κουκογιάννης.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Κατσίνας, Μυλωνάς Χαρ., Παγανιάς, Μυλωνάς Χ., Καζανάς (68΄ Μπαλαμπάνης), Ταμπάκης (75΄ Πανόπουλος), Ψυχογιός, Ράμμος, Παπακωστόπουλος, Γιαβρούτας, Καραπαπάς (63΄ Γεωργίου).