Δεν τα κατάφερε ο Ναυπακτιακός Αστέρας να κάνει τη νίκη στο Αντίρριο με γηπεδούχο τον Προμηθέα Γαβρολίμνης (φωτο) και έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής, ενώ η ομάδα της Χάλκειας πήρε ένα ακόμα βαθμό στη προσπάθεια για παραμονή στη Κατηγορία. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που ο Αστέρας δεν παρουσίασε το γνωστό καλό του πρόσωπο και οι άνθρωποι τις ομάδας κοστολογούν πως ίσως ήλθε η φυσιολογική «κοιλιά» που συμβαίνει στις ομάδες, προσδοκώντας ότι άμεσα θα ξεπεραστεί.

 

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ

0

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

0

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ναύπακτο στην αποτίμησή τους διαπιστώνουν πως 17 παίκτες έχουν ήδη αγωνιστεί σε 27 ματς, κάτι που λογικά θα φέρει πρόσκαιρη κούραση. Απέναντι στην αμυντική τακτική του Προμηθέα και το δυναμικό του παιγνίδι,  ο Ναυπακτιακός δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και κυρίως δεν βρήκε ρυθμό. Είχε την  κατοχή μπάλας σε συντριπτικά ποσοστά, αλλά όχι την αποτελεσματικότητα. Στο πρώτο 45 λεπτο ο Γκασούκας σταμάτησε τα σουτ των Βρουσάι και Πιστιόλη, στις δύο καλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων και όσο ο Προμηθέας κρατούσε το «μηδέν» τόσο οι παίκτες του αγωνίζονταν πιο ψυχωμένα, ενώ εκείνοι του Ναυπακτιακού έδειχναν «μπλοκαρισμένοι».

Αυτό φάνηκε και στο δεύτερο μέρος που οι γηπεδούχοι ταμπουρώθηκαν στην άμυνά τους και οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τρόπους να την διασπάσουν. Στο 80′ πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε ο Θωμόπουλος με συνέπεια  ο Ναυπακτιακός να χάσει τη δυνατότητα να επιτεθεί πιο μαζικά προς το τέλος της αναμέτρησης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον Αστέρα ανησυχούν και για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ανδριτσόπουλου. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη  και ο Μπαλαμπάνης  του  Προμηθέα.

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Μπαλαμπάνης, Παγανιάς, Δημητρόπουλος, Καζανάς, Μυλωνάς Χρ., Ψυχογιός(80′ Κυρίτσης), Κάκκος, Καλαβριζιώτης (90′ Ράμμος), Γιαβρούτας, (65′ Ταμπάκης), Γεωργίου.

 

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Σταύρος Σταύρου):Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Θωμόπουλος, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός, Καραγιάννης, Βρουσάι, Πιστιόλης, Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος (61′ λ.τ.  Αδραχτάς)