Ο διοικητικός παράγοντας της Φλόγας Παλαιομάνινας, Νίκος Χολέβας, με ανακοίνωσή του «καταγγέλλει» μεθοδεύσεις της ΕΠΣΝΑ με σκοπό να μην του γνωστοποιήσουν  τους λόγους που συκοφαντήθηκε. Εφόσον όσα αναφέρει στη ανακοίνωσή του είναι έτσι, «μεταφερόμαστε» πια σε…  συγκεκριμένες χώρες του μουσουλμανικού κόσμου!

 

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Είναι φανερό οτι ο σκοπός της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι η ατομική εξοντωσή μου, παρά η διελέυκανση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ  στο θέμα της παραπομπής μου, αλλιώς δεν εξηγείται η αρνησή της να μου χορηγήσει την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας την οποία πρέπει να γνωρίζω για να αντιπαρατεθώ.

  Ζήτησα στις 8/2/2017 ατομικά την έκθεση αυτή και μου απάντησε η Ε.Π.Σ.Α. οτι την δίνουν μόνο σε συλλόγους - μέλη της. Όταν την ζήτησε ο συλλογός μου στις 9/2/2017 η απάντηση ήταν οτι απαγορεύται η επίδοση  βάσει του  Κανονισμού Διαιτησίας. Όμως δεν γνωρίζουν καλά όλους τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η παραπομπή του θέματος στην Ε.Π.Ο. ενώ υπάρχει ρητή διάταξη που αναφέρει οτι οι υποθέσεις εκδικάζονται σε πρώτο βαθμό στη τοπική Ε.Π.Σ. και σε δεύτερο στην Ε.Π.Ο. Στη συνέχεια στις 16/2/2017 παρά την προτροπή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου (Εισαγγελία Πρωτοδικών  αρ. πρωτ.413) πάλι η Ε.Π.Σ. αρνήθηκε την επίδοση της έκθεσης αναγκαζοντάς με να καταθέσω στις 16/3/2017   ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ στο Δικαστήριο Μεσολογγίου για να πάρω τα στοιχεία βάσει των οποίων κατηγορούμαι.

  Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την στάση της Ενωσης να κωλυσιεργεί την επίδοση της ψευδούς και συκοφαντικής έκθεσης προς το προσωπό μου και όσο και αν προσπαθούν να καθυστερήσουν την υπόθεση αποφεύγοντας να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους, να είναι σίγουροι οτι θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης,  γιατί δεν μπορούν να παίζουν με την τιμή και την υποληψή μου ως ποδοσφαιρικού παράγοντα, ως οικογενειάρχη και ως επιχειρηματία.