Η σκέψη των τελευταίων εβδομάδων να μετονομαστεί σε Ολυμπιακό η Φλόγα Παλαιομάνινας έφερε την τελική απόφαση και θα γίνουν οι διαδικασίες ώστε να ονομάζεται πλέον «Ολυμπιακός Αιτωλοακαρνανίας». Μεγάλο ρόλο σ’ αυτή την απόφαση έπαιξε η έντονη συμμετοχή του Θόδωρου Πανέτα στο ΔΣ, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς ώστε να αναλάβει την λειτουργία της ακαδημίας των ερυθρόλευκων στην Αιτωλοακαρνανία.

 

Πριν 13 μήνες περίπου ο Χρήστος Κουτσομπίνας είχε πάρει την απόφαση να μην συμμετάσχει η Φλόγα στην Α΄ΕΠΣΝΑ, αλλά με την συνδρομή του Νίκου Χολέβα η ομάδα αγωνίστηκε  και πρωταγωνίστησε. Υπήρχε, δε, η απόφαση να μετονομαστεί σε Φλόγα Αγρινίου. Ο Κουτσομπίνας φέτος σχεδόν αποσύρθηκε κι ανέλαβε ο Παναγιώτης Νάκας πρόεδρος, με το Νίκο Χολέβα «συμπαίκτη» ξανά και ήταν στα «σκαριά» το θέμα της μετονομασίας.  Η είσοδος του πρώην πρόεδρου της Μεδεών Κατούνας,  Θόδωρου Πανέτα, στην Διοίκηση έφερε καινούριες σκέψεις κι όπως φαίνεται θα υλοποιηθούν. Το όνομα «Ολυμπιακός Αγρινίου» εγκαταλήφθηκε νωρίς αφενός επειδή υπήρξε στο παρελθόν σε ομάδα που αποσύρθηκε, αφετέρου επειδή οι ιθύνοντες της σημερινής Φλόγας θέλουν να δώσουν πιο πλατιά απήχηση στην ομάδα, η οποία ωστόσο  θα έχει έδρα το Αγρίνιο.

 

Η έδρα της ίσως να είναι το ΔΑΚ Αγρινίου όταν θα καταστεί  έτοιμο, καθώς προϋπάρχει τέτοια συμφωνία με το Δήμο.  Προς το παρόν πιθανότερη είναι το  γήπεδο του Δοκιμίου. Οι διαδικασίες μετονομασίας απαιτούν κάποιους μήνες για την πραγματοποίησή της και στην ομάδα θα εντάσσονται οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Τσάμη.