Ο Πάνος  Κουτούμπας εξέφρασε δημοσίως την απόφασή του να αποσυρθεί από τον προεδρικό θώκο του Αχελώου Αγγελοκάστρου και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την επόμενη μέρα.

Ο  απερχόμενος πρόεδρος, αναφέρει σε δήλωση στο Aggelokastronews:  «Αφού ευχαριστήσω όλους όσους με πλαισίωσαν και με βοήθησαν τα χρόνια της θητείας μου, τους συνεργάτες τους παίκτες της ομάδας και όλο το χωριό που στήριξαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια κάνω κάλεσμα σε όλους τους Αγγελοκαστρίτες που αγαπάνε την ομάδα, την Δευτέρα 22 Ιουνίου  να έρθουν στο κτίριο του Δημαρχείου, ώστε να συγκροτηθεί καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο για την ομάδα από ανθρώπους που θα προσφερθούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς».

Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ακόμα με υπογραφή από τον Υπεύθυνο  τύπου  Αχελώου Αγγελοκάστρου:

«Τέλος εποχής για τον άκρως επιτυχημένο πρόεδρο του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου Πάνο Κουτούμπα. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πραγματικότητα και οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Επιβάλλεται συνεπώς,, Χωρίς χρονοτριβή και περαιτέρω συζήτηση για το αυτονόητο, να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες θεσμοθετημένες καταστατικές διαδικασίες. Με πιο απλά λόγια, οι Αγγελοκαστρίτες που αγαπάνε τη μπάλα να κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.Με ηρεμία και «σταράτες εξηγήσεις» πρέπει να ληφθούν αποφάσεις με γνώμονα το μακροπρόθεσμο όφελος του συλλόγου, και να δείξουμε ότι υπήρξανε και υπάρχουν ευυπόληπτοι Αγγελοκαστρίτες που θα προθυμοποιηθούν να κρατήσουν και πάλι ζωντανό το παιδικό μας όνειρο, που λέγεται καλή και σεβαστή σε όλο το νομό ομάδα του Αγγελοκάστρου».

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»