Ο Άρης Αιτωλικού όχι μόνο μπόρεσε να πάει στα play out ώστε να διεκδικήσει την παραμονή του, αλλά με την «μεσολάβηση» της Σταμνάς που κέρδισε το Καινούριο έχει την ευκαιρία να πάρει και το πλεονέκτημα έδρας από την Δόξα σε αγώνα κατάταξης που θα γίνει μεταξύ τους. Βέβαια βασική προϋπόθεση ήταν οι κιτρινόμαυροι να νικήσουν τον Αχελώο Αγγελοκάστρου, που παρατάχθηκε χωρίς  προπονητή στον πάγκο, και το έκαναν.

 

 

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ                                                  

2

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

1

 

 

 

Οι παίκτες του Άρη είχαν την υπεροχή κόντρα στον Αχελώο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα ουσιαστικοί, ενώ ο αντίπαλος αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών. Ο «γερόλυκος» Νεκτάριος Ζέρβας, ο οποίος όλη τη σαιζόν καθοδηγεί επιθετικά την ομάδα του Αιτωλικού, ήταν ο σκόρερ των δύο γκολ. Στο  32΄ έκανε το 1-0 με σουτ από το σημείο του πέναλτυ περίπου και στο 60΄με μακρινό σουτ από πλάγια πέτυχε το δεύτερο τέρμα. Ο Αχελώος μείωσε με ένα καταπληκτικό βολέ του Ηλία Κουτούμπα στο «παράθυρο» της εστίας και μετά το 72΄ο Άρης έπαιξε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαχμούτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

 ΑΡΗΣ (Μάκης Κωνσταντάτος):  Κούσουλας Ε., Χονδρογιάννης (79΄ Παχής), Καλύβας, Μπούσγος, Κούσουλας Γ., Κούσουλας Π., Φούντας,  Μαχμούτ,  Φράγκος (82΄ Καρέτσος),  Ζέρβας, Μαλί.

 ΑΧΕΛΩΟΣ: Κλιάφας, Σαγάνας, Αριστόπουλος, Ξανθόπουλος, Τσιμπούκας (46΄ Μπούρος), Τζαμαλής, Βαγενάς, Ρουσογιάννης, Κουτούμπας, Ζαλοκώστας Ε., Καραλής (57΄ Μήτσος).