Εύκολα ξεπέρασε ο Ναυπακτιακός  Αστέρας την αντίσταση του Αχελώου Αγγελοκάστρου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό του, Κώστα Πιστιόλη, ο οποίος «θυμήθηκε» για μία ακόμα φορά την…  ειδικότητά του να πετυχαίνει τρία – τρία τα γκολ, σε όποια ομάδα και να αγωνίζεται.

 

 

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ                      

4

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

0

 

 

Απέναντί του είχε τον έμπειρο και ικανό Βασίλη Κλιάφα, τον τερματοφύλακα του  Αχελώου, που σταματούσε τους συμπαίκτες του, όχι όμως και τον ίδιο. Τα δύο πρώτα  γκολ του Πιστιόλη άνοιξαν το δρόμο για μία άνετη και χωρίς άγχος νίκη, στο διάστημα 20΄- 30΄, μάλιστα και τα δύο από ασίστ του Μάριου Βρουσάι, αμφότερα με σουτ του σκόρερ. Ο Κλιάφας είχε σώσει προσωρινά την ομάδα του στο 55΄από το τρίτο γκολ, αλλά ο Πιστιόλης καιροφυλακτούσε και έκανε το 3-0, για γίνει και το 4-0 από κεφαλιά του  Θεοχάρη στο 80΄.

 

 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (75′ Μπίμπας), Βρουσάι Μιχ., Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός, Ανδριτσόπουλος (65′ Καραγιάννης), Θεοχάρης, Ψυχογιός, Βρουσάι Μαρ. (75′ Καρβούνης), Πιστιόλης.

 

ΑΧΕΛΩΟΣ (Χρήστος Βασιλείου):Κλιάφας, Μπούρος (30′ Μπέτσικας), Σαγάνας, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Τσιμπούκας, Βαγενάς, Τζαμαλής, Ρουσογιάννης (46′ Αριστόπουλος), Καραλής, Μήτσος (46′ Αλεξάκης).