Δεν δυσκολεύτηκε ο Όμηρος να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αχελώο, στο Νεοχώρι, μόνο που το σκορ ήταν «φτωχό» και αναδεικνύει πως οι περσινοί πρωταθλητές δεν σκοράρουν εύκολα  τον τελευταίο καιρό.

 

 

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

      1

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

      0

 

 

Πάντως η ομάδα του Θεοδοσίου ήταν κυρίαρχη αγωνιστικά, βρήκε απέναντί της έναν Κλιάφα που κράτησε το 1-0 και δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στην επανάληψη. Ίσως γιατί το ματς είχε πολλές διακοπές με μικροτραυματισμούς, αν και στο πρώτο ημίχρονο αυτοί του Ξανθόπουλου και του Στραβοδήμου δεν ήταν περαστικοί. Χτύπησαν στην ίδια φάση, ο πρώτος ένιωθε ζάλη και στο ημίχρονο έφυγε με ασθενοφόρο και ο δεύτερος είχε έντονη ρινική αιμορραγία με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Καρύμπα και οι φιλοξενούμενοι στο 18΄είχαν σουτ του Τσιμπούκα λίγο πάνω απ’ την οριζόντια δικό. Γύρισμα της μπάλας από τον Αγγέλη στο 39΄και σουτ από τον Στραβοδήμο λίγο έξω απ’ την εστία.

Στο 49΄ο Αποστολίδης έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Αγγέλης το πλασέ από πλάγια και ο Κλιάφας απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια, ενώ στο 54 ο Καβαλιέρης γύρισε τη μπάλα από δεξιά και ο Ρόκκος στην προσπάθεια να διώξει την έστειλε κόρνερ δίπλα απ’ το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Καρύμπα, κεφαλιά – ψαράκι του Αγγέλη και τα σώματα των αμυντικών του Αχελώου απέκρουσαν τη μπάλα και στο 60΄ο Στάθης Ζαλοκώστας με σουτ ανάγκασε  τον Ζέρβα σε ωραία απόκρουση (κόρνερ). Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ήθελαν το δεύτερο γκολ για να σιγουρέψουν τη νίκη, μα δεν το πέτυχαν σε τρεις ακόμα καλές τους επιθέσεις. Στο 67΄ο  Αγγέλης έκανε τη μπαλιά, ο Αποστολίδης το τακουνάκι και ο Καβαλιέρης στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Κλιάφα. Στο 84΄ο Καβαλιέρης πάσαρε στον Μεταξούλη, αυτός το σουτ μέσα από τη περιοχή ο Κλιάφας πάλι παρών, ενώ στο 85΄ η σέντρα του Καβαλιέρη από δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Τσιφοπανόπουλο.

 

 ΟΜΗΡΟΣ  (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Αλεξόπουλος, Στραβοδήμος (46΄ Τσιρώνης), Καλύβας, Καβαλιέρης, Αποστολίδης, Μεταξούλης, Καρύμπας (70΄Σαμψώνας), Αγγέλης (81΄Τσιφοπανόπουλος).

 

 ΑΧΕΛΩΟΣ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος,  Μπούρος, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Τσιμπούκας, Μπέτσικας, Βαγενάς, Τζαμαλής, Ζαλοκώστας Ε. Μήτσος.