Αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις ανάμεσα σε Αχελώο Αγγελοκάστρου και Φλόγα Παλαιομάνινας, το οποίο κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι χάρει στο γκολ του Βασίλη  Ζαχαράκη (φωτο)στο 60ο λεπτό και μάλιστα με εκτέλεση φάουλ.

 

 

 

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  

0

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

1

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα είχε την κατοχή μπάλας και τις πρωτοβουλίες  χωρίς να είναι αποτελεσματική, καθώς ο Αχελώος είχε σωστή αμυντική συμπεριφορά  με κορυφαίο στα μετόπισθεν τον νεαρό Ξανθόπουλο. Καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο 22΄, σε φάση που ο Κοντοπάνος σέντραρε από αριστερά, ο Ξανθόπουλος έδιωξε προ του Μικαλάτου, αλλά ήρθε ο Νίκος Καλοκαίρης να σουτάρει από το ύψος του πέναλτυ και αριστερά και να αποκρούσει ο Τσιλίκας. Μάλιστα ο τερματοφύλακας του Αγγελοκάστρου στο 29΄έχασε τη μπάλα, σε εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου από καλή θέση, αλλά διόρθωσε άμεσα το λάθος του.

 

Το ματς κρίθηκε στο 60΄. Αρχικά στο 59΄ ο Κοντοπάνος επιχείρησε επέλαση από αριστερά και κέρδισε φάουλ από τον Κωνσταντίνου, που του απέφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή. Ανέλαβε ο Ζαχαράκης την εκτέλεση και από πλάγια αριστερά, σούταρε με το δεξί πόδι στέλνοντας  τη μπάλα στα δίχτυα. Με το 0-1 υπέρ της Φλόγας οι γηπεδούχοι ήθελαν να επιτεθούν, ωστόσο μοναδική τους επιλογή έγιναν οι «βαθιές»  μπαλιές, οι οποίες αποδείχθηκαν αναποτελεσματικός τρόπος κι ούτε η Φλόγα μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις για το γκολ που θα «κλείδωνε» νωρίτερα τη νίκη της.  

 
ΑΧΕΛΩΟΣ  (Χρήστος Βασιλείου): Τσιλίκας, Ρόκκος, Μπούρος (85΄Μπούτιβας), Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Τσιμπούκας,  Αλεξάκης (83' Αριστόπουλος), Μπέτσικας (54' Μήτσος), Βαγενάς, Καλοκαίρης  Ελ., Τζαμαλής.

 

ΦΛΟΓΑ  (Νίκος Μιμηγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης Ν., Ζαχαράκης, Κουρσάρης,  Καντάνης,  Μούτσα (57΄Κόκκαλης), Μακρής, Νούλας (74' Χονδρογιάννης), Μικελάτος Κοντοπάνος (91' Γιαννακάς).