Ο Αντώνης Μπαρμπαγιάννης, που έφυγε σήμερα από τη ζωή, ήταν πολύ γνωστός επιχειρηματίας στο Αγρίνιο, αλλά για όσους ασχολούμαστε με το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήταν και θα είναι πάντα ένας από τους συμπαθέστερους και ικανούς διοικητικούς παράγοντες που υπήρξαν στην Αιτωλοακαρνανία. Ειδικά η θητεία του, την δεκαετία του ‘80, ως πρόεδρος του αγαπημένου του Απόλλωνα Δοκιμίου τον καθιέρωσε στις συνειδήσεις μας ως δικό μας άνθρωπο, ως άνθρωπο με τον οποίο πάντα θέλαμε να έχουμε μια “καλημέρα”.

Το, δε, κατάστημα που διατηρούσε την δεκαετία του ‘80 στην οδό Παπαστράτου (απέναντι από τα σημερινά Goody’s) είχε γίνει σημείο αναφοράς για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Αγρινίου και των γύρω περιοχών, αφού όλοι ήθελαν να περάσουν από τον “Κοτοπουλά”, όπως χαριτολογώντας τον αποκαλούσαν.

Καλό Παράδεισο να έχει και συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Να ζήσουν να τον θυμούνται.

 

Στο Facebook έχουν αναρτηθεί λίγα λόγια για τον Αντώνη Μπαρμπαγιάννη, από τον Δημήτρη Βάσση που εκπροσωπεί την οικογένεια του Απόλλωνα:

 

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας από τους καλύτερους παράγοντες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ,διατέλεσε Πρόεδρος αλλά και σε ολα τα πόστα ακούραστος με καθαρές ιδέες, αφήνοντας την σκυτάλη στον γιο του Νίκο τον σημερινό Γραμματέα της Ομάδας μας. Το Δ.Σ του Απόλλωνα Δοκιμιου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Διοικηση ,προπονητής και οι ποδοσφαιριστές σύσσωμη θα περαστούν ως ύστατο φόρο τιμής.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον Ι.Ν.Αγιου Δημητρίου Αγρινίου ώρα 17.30.

( Με ένα κόμπο στο λαιμό και πολλά δάκρυα αποχαιρετώ σήμερα από μακρια το φίλο μου ΑΝΤΩΝΗ.(Δ.Βασσης.)