Την προσεχή Δευτέρα, 17:30 το απόγευμα, ορίστηκε η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Δοκιμίου, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Με προπονητή τον Ανδρέα Κονδύλη ο οποίος τα τρία προηγούμενα χρόνια εργάστηκε επιτυχημένα στην Θύελλα Παραβόλας. Βέβαια στο θέμα του προπονητή υπήρξαν και “αναταράξεις”, αφού αρχικά είχε ανακοινωθεί ο Γιάννης Μακρής, που πέρσι είχε κρατήσει την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Μάλιστα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δοκιμιώτης τεχνικός εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαχείριση της υπόθεσής του από την Διοίκηση της ομάδας.

 

Μετά την συμφωνία με τον Α. Κονδύλη ανακοινώθηκε η απόκτηση του 26χρονου αμυντικού χαφ Πάρη Ψηφή, ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Φλόγα Παλαιομάνινας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κ20 Παναιτωλικού, ΠΑΟ Κουκακίου (Α' Αθηνών), Αχαϊκή (Δ' Εθνική), Τσιλιβή (Δ' Εθνική), Νέος Θέρμιος Απόλλων.

 

 

 

Πριν την έλευση Κονδύλη ο Απόλλων απέκτησε τον 17χρονο ταλαντούχο Μάριο Κονδύλη, που αγωνίζονταν στη Θύελλα Παραβόλας και πέρυσι είχε συμμετοχές, τον αμυντικό Αλέξανδρο Σταμάτη και τον τερματοφύλακα Ταξιάρχη Μπαλάσκα αμφότεροι προερχόμενοι από την Θύελλα Παραβόλας και τον νεαρό επιθετικό Νίκο Σπυριλιώτη που πέρυσι αγωνίστηκε στη Φλόγα Παλαιομάνινας.

Σημαντικές ανανεώσεις ήταν με τον ικανότατο μέσο Θανάση Καμμένο, τον έμπειρο επιθετικόΆρη Ξευγένη, τον Μάριο Γρηγοράκη, τον Στάθη Δαλαγιώργο, τον Γιάννη Τσακανίκα και τον έμπειρο μέσο Φώτη Μπαλάφα.