Πάθος και ενέργεια που θα ζήλευαν οι καλύτεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είχαν οι παίκτες του Απόλλωνα Δοκιμίου στο ματς με την ΑΕ Μεσολογγίου. Ήταν στιγμές που οι  αντίπαλοι κατάφερναν απλά και μόνο να τους παρακολουθήσουν…

 Έτσι μόνο τυχαίο δεν ήταν το 4-0 από έναν Απόλλωνα που με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Γιαννακά) κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ, ενώ για ένα χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε με εννέα παίκτες (λόγω τραυματισμών) και η αριθμητική διαφορά δεν φάνηκε καθόλου.

Ένας εκ των δύο τραυματιών ήταν ο Αλέξανδρος Αθανασίου, που υπέστη σοβαρό σχίσιμο στο φρύδι (ΦΩΤΟ 5,6,7  ΚΑΤΩ) και παρά την παρότρυνση του γιατρού να μεταβεί για  ράμματα στο Νοσοκομείο έκανε σαν «τρελλός» στην ιδέα να αντικατασταθεί, προτιμώντας ένα πρόχειρο ράμμα.  Και συνέχισε με επίδεσμο, πετυχαίνοντας μάλιστα το 4ο γκολ.

Ο Κοντοπάνος (ΦΩΤΟ 1 ΚΑΤΩ)  ήταν αδύνατο να αναχαιτιστεί ακόμα και με κλωτσιές και σημείωσε χατ- τρικ.

Ο δε Σωκράτης Τζωρτζόπουλος (ΦΩΤΟ 2,3,4  ΚΑΤΩ), ως αριστερός ακραίος αμυντικός με τον αριθμό «3»,  ίσως να έκανε περισσότερα τάκλιν απ’ όσα έχει κάνει συνολικά  τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο!

Περίπου στην ίδια νοοτροπία ήταν όλοι οι παίκτες του Θόδωρου Λαυράνου, οπότε πώς να μην κέρδιζαν  με εντυπωσιακή απόδοση παράλληλα…

Κι όλα αυτά με μια εντυπωσιακή καινούρια στολή (ΦΩΤΟ 8  ΚΑΤΩ),  της καλύτερης ίσως εταιρίας αθλητικών ειδών, από την χορηγία της «ΒΡΑΧΑ Ε.Π.Ε.»