Ο ΑΟ  Φλόγα Παλαιομάνινας,  ο Ν. Θέρμιος Απόλλων και ο Απόλλων  Δοκιμίου πραγματοποίησαν τις τελευταίες μέρες προσθήκες καινούριων ποδοσφαιριστών, που δημιουργούν προσδοκίες για περαταίρω άνοδο της ποιότητάς τους.

Στην Φλόγα  θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Ντζιμάνης, που πέρσι ήταν βασικό στέλεχος στην πρωταθλήτρια Α.Ε. Μεσολογγίου και αγωνίζεται ως ανασταλτικός  χαφ κυρίως. Ποδοσφαιριστής με πολλά προσόντα, πουβ δεν τα αξιοποίησε επαρκώς έως τώρα,  ώστε  να έχει ξεκινήσει επαγγελματική καριέρα.

Στο  Ν.  Θέρμιο Απόλλωνα  θα αγωνίζεται ο έμπειρος πλέον Σάκης Κράνης, που αποχώρησε απ’ το Ευηνοχώρι και ήταν μεταγραφικός στόχος κι άλλων αξιόλογων ομάδων. Η ομάδα του Θέρμου ήρθε ακόμη σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Ανδρέα Ευθυμίου που έλυσε τη συνεργασία του με τη Δόξα Καινουρίου, χωρίς να είναι δεδομένο πως θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα εντός της παρούσας σαιζόν και σίγουρα όχι για κάποιο διάστημα ακόμα.

 

Στον  Απόλλωνα Δοκιμίου υπέγραψε  ο έμπειρος μεσοεπιθετικός  Σωκράτης Τζωρτζόπουλος (φωτο). Παίκτης με ποιότητα και τεχνική, που μπορεί να δώσει την ηρεμία στην ανάπτυξη της ομάδας, όπως απέδειξε τα τελευταία χρόνια στο Καινούριο.

 

 

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»