Ο Κεραυνός Μυρτιάς ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια στο Δοκίμι επί του Απόλλωνα, αφού οι γηπεδούχοι «εγκλωβίστηκαν» στα παράπονά τους από τον διαιτητή Στυλιαρά.

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ     

1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ

2

 Το οξύμωρο είναι πως ο Στυλιαράς απέβαλε παίκτη των φιλοξενούμενων στο 30, τον Κοκώνη, που έκανε αντιαθλητική προβολή στον εξερχόμενο Σίμο. Αλλά οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων δεν ήταν και εντελώς άδικες, καθώς σε άλλα σημεία του αγώνα ο διαιτητής προσπέρασε σημαντικές παραβάσεις των φιλοξενούμενων.

Στο 20΄ είχε καλή φάση ο Απόλλων, όταν ο Ζαχαράκης έκανε  κοντινό διαγώνιο σουτ, απέκρουσε ο Κατσαβοχρήστος και ο  Γιαννακάς στη συνέχεια αστόχησε, ενώ στο 25΄ το  σουτ του Σπυριλιώτη πέρασε  άουτ και στον 30ο λεπτό ο Κεραυνός έμεινε με παίκτη λιγότερο (1η φωτο κάτω). Λίγο πριν  ολοκληρωθεί το ημίχρονο καταλογίστηκε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων πολύ πλάγια, οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε διαμαρτυρίες και με την  ο Σαμψώνας  έστειλε απ’ ευθείας τη μπάλα στα δίχτυα του Σίμου, που δεν αντέδρασε  σωστά (φωτο πάνω).  

Η ομάδα της Μυρτιάς είχε την ευνοϊκή συγκυρία να πάρει «αέρα» δύο γκολ με την έναρξη της επανάληψης, καθώς στο  47΄ ο  Κούσης έκανε  το 0 – 2 με εξαιρετική προσπάθεια μετά από δικό του κλέψιμο της μπάλας. Οι προσπάθειες του Απόλλωνα να ξαναμπεί στο ματς έφεραν δύο σουτ του  Τσακανίκα  που το ένα απέκρουσε   ο Κατσαβοχρήστος και το άλλο κατέληξε άουτ, όπως και του  Κορομηλά  από κοντινή απόσταση.  Όλα αυτά έως το 60΄ και μετά από φάσεις χωρίς μεγάλη επικινδυνότητα εκατέρωθεν  στο 78΄ σε σέντρα του Κοντοπάνου από δεξιά ο Χαντζάρας με προβολή μείωσε το σκορ. Οι Απολλωνιστές δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω λόγω της σωστής λειτουργίας του Κεραυνού αμυντικά, ο οποίος βρήκε χώρους να δημιουργήσει και δύο φάσεις ακόμα με τον Κούση.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ  (Θόδωρος Λαυράνος): Σίμος, Τσακανίκας Ι., Βαμβακάς (70΄ Μπέκος), Αθανασίου Δ., Καρτσακλής, Κοτρότσος, Σπυριλιώτης, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Ζαχαράκης (74΄ Χαντζάρας), Κοντοπάνος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Κατσαβοχρήστος, Μπούρος, Ντζάλας, Ρόκκος, Γκορόγιας (46΄  Μπούσγος), Κόκκαλης, Κοκώνης, Σιάσιος, Σαμψώνας, Κούσης, Προβίδας (65΄ Δημόπουλος (87΄ Κρανιάς).