Σε δύο μέτωπα κινούνται οι άνθρωποι του Άρη Αιτωλικού με ανανεώσεις συνεργασίας ποδοσφαιριστών και απόκτηση καινούριων για τη νέα σεζόν. Παράλληλα βγήκαν μερικά από τα νέα Διαρκείας και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για την ομάδα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο.

Γίνονται συνεχώς συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν διάθεση να στηρίξουν οικονομικά τους κιτρινόμαυρους και οι πρώτες κάρτες Διαρκείας θα κυκλοφορήσουν άμεσα, ειδικά για τους Αιτωλικιώτες που ζουν σε άλλες περιοχές, αλλά θέλουν να ενισχύσουν μ’ αυτό τον τρόπο. Ο μεγάλος όγκος Διαρκείας θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου και θα είναι ονομαστικά. Υπάρχει σημαντική ζήτηση, όπως και διάθεση για χορηγίες.

Από τους παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο συμφώνησαν ήδη να παραμείνουν ο Γιώργος Ευθυμίου (φωτο), ο Πατσέας και ο Νίκος Καβαλιέρης, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Θετικό κλίμα εκατέρωθεν φαίνεται να υπάρχει για αρκετούς ακόμα, όπως και για την μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου το Νίκο Καλοκαίρη.

Παρότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να ξεκαθαρίσουν οι συνεργασίες με το υπάρχον ρόστερ και μετά να γίνουν νέες μετάγραφες, οι ιθύνοντες του Άρη έκαναν τις κινήσεις τους για να μην χάνεται χρόνος. Γι’ αυτό αποκτήθηκαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ζέρβας που έκανε εκπληκτική σεζόν στη Γουριά, ο Στάθης Τζαμαλής από τον Αμφίλοχο, ο Κώστας Βλαχογιάννης του Εθνικού Γουριάς, ο Γιώργος Σαμψώνας που αγωνίζονταν στη Δόξα Καινουρίου και επέστρεψε ο Δημήτρης Καβαλιέρης από την ΑΕΜ. Συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές και «ψήνεται» μία ακόμα μεταγραφή με παίκτη που ανήκε στον Αμφίλοχο.

Ο «αγώνας» γίνεται για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1993 και μετά, σύμφωνα με τις απρόοπτες επιταγές της ΕΠΟ, που έπιασαν εξ απήνης πολλές ομάδες. Ο Άρης έχει μόνο τρεις (Πατσέας, Γ. Φράγκος, Καραχρήστος) μετά την φυγή των Ερινάλντο και Χονδρογιάννη για την ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού και πρέπει να αποκτήσει τέσσερεις ή πέντε ακόμα ώστε ο Δημήτρης Θεοδοσίου να τις επιλογές για τους τρεις μικρούς που θα αγωνίζονται υποχρεωτικά.