Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η συνάντηση του νέου προέδρου του Απόλλωνα Δοκιμίου,  Χρήστου  Καζαντζή, με τον προπονητή Παναγιώτη Τούρκα και στην προοπτική να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Τελικά το απόγευμα της Τρίτης η επιλογή ήταν να μην συνεχιστεί η συνεργασία.

 

Στην συζήτηση που έγινε ο Π. Τούρκας έθεσε – σε αδιαπραγμάτευτους τόνους  - αρκετά ερωτήματα και θέματα για το ζήτημα της οργάνωσης και τι κατά την γνώμη του πρέπει να διαφοροποιηθεί στην λειτουργία της ομάδας για να μπει σε καλύτερη τροχιά. Στο  τραπέζι μπήκαν και τα ζητήματα του υπάρχοντος ρόστερ, σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση. Οι διοικούντες του Απόλλωνα  δεσμεύτηκαν πως θα πάρουν τις αποφάσεις τους έως το βράδυ της Τρίτης, ώστε να ξέρει και ο Τούρκας εάν θα εξακολουθήσει να είναι ο προπονητής της ομάδας και τελικά ήταν το «διαζύγιο».

 

Στο  νέο ΔΣ πέρα από τον πρόεδρο  Χρήστο Καζαντζή, εντάχθηκαν ακόμη ο Θ.Αγραφιώτης ως αντιπρόεδρος, ο  Σπύρος  Κωσταράς ως Γεν.Γραμμματέας, ο  Θ. Μπέστιας ως  ταμίας και ο Γιάννης Μακρής ως Γενικός Αρχηγός.  Υπεύθυνος Γηπέδου είναι ο Λάμπρος Αγγελοκωστόπουλος.  και Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Παπούτσης. Ο Ανδρέας Τριαντάφυλλος ορίστηκε Ειδικός Γραμματέας, ο Γιώργος  Νταλιάνης είναι απλό μέλος του Δ.Σ. και αναπληρωματικά μέλη αλλά παράλληλα υπεύθυνοι των Ακαδημιών  οι Δημήτρης Βάσης, Κώστας Αφαλωνιάτης, Βασίλης Κατσούπης.